... ova dva iz prvog posta `supports defragmentation of locked system files by running during the boot process`. Na xp-u sam koristio iobit `smart defrag` + Sysinternals `page defrag`, ali ta kombinacija ne zvace na 7-ci, pa sam mislio da `page defrag` zamenim sa nekim slicnim.
Radi posao primerno ali teško je utvrditi da li diskovi defragmentovani s njim rade išta brže od onih odrađenih bilo kojim free defragmenterom, to ti je ko dijeta, nekima radi a nekima ne, obično radi kumi i strinama autora.
Da taj Puran Defrag možda ne prave hrvati?
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
iz jednostavnog razloga sto koristi drugaciji zapis na hardove,pa ce ti biti sasvim dovoljan i Disk Defragmener koji je deo W7,tesko da ces primetiti ikakvu razliku ako koristis bilo koju drugi defragmeter(Na XP-u bi imao korist,ali na W7 nikakvu)...To je barem moje misljenje...
Sa defregmentatorima koje si pomenuo nisam imao iskustva, ali ako trazis kvalitetan i free program, ovo bi moglo da bude dobro resenje za tebe.Ovo je bivsi JkDefrag i od mene ide preporuka za njega, a ti vidi,razmotri...
:: Sa defregmentatorima koje si pomenuo nisam imao iskustva, ali ako trazis kvalitetan i free program, ovo bi moglo da bude dobro resenje za tebe.Ovo je bivsi JkDefrag i od mene ide preporuka za njega, a ti vidi,razmotri... ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.