I dalje imam opciju open with ali i Notepad u defaultu ako 2x kliknem, zanima me da li mogu da vratim na staro znaci dupli klik i da mi izbaci open with i da mi se ikonica vrati na onu koja je za unknown fajlove, koje ne zna preko cega da otvori
Ako sam dobro razumeo hoceš da ti nije povezana ni sa jednim programom. Ako je to u pitanju ni ja nisam to uspeo da provalim godinama. Jedino sam uspeo da deinstalacjom tog programa koji otvara tu ekstenziju vratim da mi ni jedan program to ne otvara. Ako neko zna baš bi voleo i ja da saznam.
@gile23 ne moze tako, ako ostavi ne cekirano i ne selektovan ni 1 program ne mozes da stisnes OK a ako ostavis selektovan neki default program ostane isto
@gilopile mozes li mi dati nesto detaljnije, ja sam gledao u Control Panel\All Control Panel Items\Default Programs\Set Associations i nema nigde da se skine program sa extanzije :\
Ne ljudi . Recimo povežem srt sa notped, kako sad da srt vratim da mi ne otvara dvoklikom sa notped nego da izbaci prozor otvori sa. Shvatate treba da bude nepovezana sa ni jednim programom.
Otvoris neki folder/tools/folder options/file tipes,pa tu pronadjes INK ekstenziju koja ce ti biti u notepad ikoni,klikned na nju i potom na restore
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: @gile23 ne moze tako, ako ostavi ne cekirano i ne selektovan ni 1 program ne mozes da stisnes OK a ako ostavis selektovan neki default program ostane ist :: :: @gilopile mozes li mi dati nesto detaljnije, ja sam gledao u Control Panel\All Control Panel Items\Default Programs\Set Associations i nema nigde da se skine program sa extanzije :\
Jeste na xp-u je.Jbg ne znam de se sada to nalazi na win7,nemam ga trenutno instaliranog,ali neko ce ti odgovoriti.Znaci nadjes file types,pa posle taj INK i ides na restore ili na delete.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Nisam nasaop File Types tamo, da to da to nije na XPu tako jer ja to nemam :\
Covek se uci dok je živ mada me i dalje kopka kako u samom widowsu da to uradim ono sa komandnom linijom nije htelo (ako sam dobro upisao) Nemogu da se setim kako beše u xp moguce da je tamo sa asocijacijama moglo da se briše al ovde nece il ja neumem.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.