Zna li neko kako da isključim opciju logovanja prilikom podizanja sistema? Naime,skoro sam skidao neke najnovije apdejte za XP i sa nekim od njih se uključila opcija za logovanje,a ja sad neznam da je isključim kako bih dobio direktan ulaz u Windows.Pretpostavljam da se nešto podešava u `user account-u`ali nisam siguran tačno šta,a trenutno nebih da eksperimentišem.Zato,ima li ko sigurnu putanju? Hvala unapred.
control userpasswords2 i dalje ces se snaci sam! :) ako ne onda ces citati dalje i treba ssamo da odstikliras Users must enter passwords ili tako nesto i podesis u kog usera sam da ti ulazi! @ raic: .Net se ne prikazuje pri logovanju (ne mozes ga izabrati) tako da nema potrebe da se brise, al jeste uzrok toga sto mu se log screen pojavljuje!
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.