Господо, помоГните! На скоро инсталираној Седмици х86 јавља се грешка коју, по мом скромном мишљењу, узрокује неодговарајући драјвер неког хардвера. Систем почне да се диже, и завршава црним екраном на којем поред осталог стоји да је квар у неком pcw. sistem32 driver. Претрага у самој Седмици ми ништа не избацује, као ни Гугл. Шта може да буде у питању? На компу има пар старијих програмчића за XP због посла и нема шансе да се они за неко време деинсталирају, док не изиђу нове верзије.
А да бациш то поново тај Вин или да му промениш инсталацију. Даље да ниси можда правилно излечио Вин 7, па ти је прошло 30 дана и сада не можеш да подигнеш систем. Евентуално ако можеш покушај да покренеш Систем Ресторе ? Ја бих на твом месту лупио опет Вин и скинуо дривере са нета :).
реинсталација није у избору, није мој рачунар, а Њињдовс је проверено добар.
25.07.2010. 22:22
status: user broj poruka: 439
Ово што Драгот саветује нисам пробао. Остало јесам, и ”риперовао” и одрадио ”систем ресторе”, и тражио којешта по систему и деинсталирао неке до 20 мб тешке програмчиће на које сам сумњао... Иначе, систем се подиже сад (месец дана без икаквих проблема) искључиво преко црног екрана - командом: `Подигни систем уз дигитално потписане драјвере само”. Дакле неће ни из ”Сејф мода” ни осталих изборних ставки а кад се тако подигне ради без проблема. Зато сумњам на неки ”инкопатибиле” драјвер. Хвала.
ako mislis da su driveri obrises lepo sve drivere pa opet reinstall drivera i onda vidi dal ce te ebe, naravno ako obrisis drivere i posle se podigne win, onda je definitivno do toga
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.