Juce sam reinstalirao sistem (Win Xp SP3) i posle, cini mi se, prvog restarta sam primetio jedan problem, a to je da mi se pri startovanju sistema ne pojavljuju user names kod procesa u task mng i ne mogu npr da se konektujem na net, vec moram da sacekam minut-dva da se pojave imena kod procesa i da se pojavi moje ime u Users tabu Task Managera.
EDIT: I sam broj procesa je manji na samom startu nego posle `dodele` imena (SYSTEM, LOCAL SERVICE, NETWORK SERVICE, Nikola). Sad ih bez Chroma imam 33.
MB: ASRock K7S41GX PSU: Codegen 500W CPU: Athlon XP 2000+ RAM: 1GB DDR KINGSTON GPU: HIS ATI Radeon 9250 AGP4X 128MB DDR HDD: WD1600AAJB 7200 RPM 8MB
Па то и није била грешка већ машина полако треба нове компоненте да би радила као пре. Биће све више нових програма који ће да успоравају твој рачунар...
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.