Imam problem da hocu da kad se komp pali da se direktno loguje u tacno odredjenog korisnika. Sada je to administrator, a zelim da podesim da to bude posebno stvoreni user account. Kako to uraditi?
kao prvo, admin nalog uvek postoji, NE MOZE se obrisati. A imas jako zgodan programcic koji se zove TweakUI, instaliraj ga i iz njega mozes najlakse da kreiras primarnog user-a, u slucaju da i posle kreiranja user-a pored admin-a nece da se loguje, download: http://goo.gl/XfLn
Ja ga koristim i dobro dodje kada sam u sleep modu,a nestane ili trepne struja.Kada dodje struja,sam se loguje,i nastavi da vuklja s neta dok si ja bezbrizno pajkim.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Imam problem da hocu da kad se komp pali da se direktno loguje u tacno odredjenog korisnika. Sada je to administrator, a zelim da podesim da to bude posebno stvoreni user account. Kako to uraditi :: :: Unapred hvala :: :: Pozdrav.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.