Na kompu na C particiji je win 7 , D je ostava za sve ostalo . E sad , treba da izbacim win 7 i instaliram XP. Da li moze da se odradi klasicna instalacija XP-a : brisanje c , format pa instalacija a da pritom D nediram . Pitam jer sam citao da ima problema da se instalira XP posle 7 , napominjem da 7 ide skroz iz kompa. Ili moram da odradim format celog HDD-a na drugom kompu pa onda Xp ? Hvala svima unapred i pozz
A da li taj format moze iz XP-a . Znaci boot sa xp cd-a , brisanje c - format c - instalacija xp-a. Ili moram format da odradim na drugom kompu . Pitam upravo zbog toga sto sam citao da bude problema sa mbr-om kao sto rece Raic.
Imao sam Win 7 32 bit, i hteo da instaliram jos XP.... Onda sam lepo uzeo usao u bios, namestio da se bootuje sa cd-a, pokrenuo instalaciju, formatirao samo C particiju, instalirao normalno XP... Radi bez problema... Posle toga gurnuo Win 7 opet, takodje bez problema... Dual BOOT sljaka.... Cak sam sa Hiren`s Boot CD diskom napravio i image particija da ne bih morao da se zezam i da instaliram svaki put sistem opet :D Tako da, samo u biosu namestis da se bootuje sa cd-a i lepo uradis klasicnu instalaciju sa FORMAT C i to je to :-)
GA-945PL-S3, c2d e2140 1.6Ghz (OC 2.4Ghz) 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit
Samo ubaci bootabilni Windows XP, format C i nastavljas dalje normalno! Nece biti nikakvih problema.
pozz
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.