Planiram da reinstaliram windows (samostalno po prvi put), pa imam par pitanja:
- da li mogu da, pri reinstalaciji formatiram samo C particiju, a da podatke sa C prethodno backup-ujem na D - da li mogu da windows skinem i narezem na DVD pored jos nekih stvari (npr Office), i da tako instaliram sistem - da li bi neko zna neki genuine xp sp3 produ*t k*y (trebace mi zbog Microsoft Security Essentials i jos nekih stvari), da bih imao `original` windows
MB: ASRock K7S41GX PSU: Codegen 500W CPU: Athlon XP 2000+ RAM: 1GB DDR KINGSTON GPU: HIS ATI Radeon 9250 AGP4X 128MB DDR HDD: WD1600AAJB 7200 RPM 8MB
1. Možeš 2. Sa neta skidaš .iso fajl koji posle narežeš u omiljenom programu pomoću opcije `burn iso`, znači samo windojs na 1 cd, ne budi cicija 3. Skineš najbolje unapred aktiviran windows da se ne cimaš. ako ne nađeš takav uvek možeš da koristiš neki od aktivatora. Možeš da živiš i bez m$ security essentials, štaviše bilo bi poželjno, to jes da se zaštitiš nečim lakšim i efikasnijim.
I još jedan mali savet: izbegavaj one verzije windowsa što dolaze sa gomilom već instaliranih i krekovanih programa, to nikome dobra nije donelo
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Taj iso fajl otvori, recimo preko PowerIso i samo napravi jedan folder sa nazivom, lupam, Programi, potrpaj sta ti treba a da ne prelazi velicinu DVDa, i idi na burn i to je to. Laganica. PowerISO je super, ja njega koristim i umesto NERO-a vec 3 godine.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.