Ako ti je sve u redu sa .NET 2 komponentama, a verovano jeste, problem ćeš rešiti čistom instalacijom drajvera, što znači, uninstall onih koje sad imaš, čišćenje drajvera Driver Sweeperom i ponovnom instalacijom svežih, novih drajvera.
Prvo probaj da reinstaliraš drajver pa ako se ponovi ti instaliraj prethodni sa kojim je radio komp normalno. Ako ti ni to ne pomogne, a pod pretpostavkom da imaš ATI grafičku, probaj samo da deinstaliraš CCC i .NET Framework sve verzije i onda, posle restarta, instaliraj ponovo CCC i .NET Framework 3.5 pošto znam da je bilo problema vezanih za CCC i .NET Framework. Pozdrav!
pa Net Framework 1.1 je instaliran na kompu , tj ide uz sistem :P , dok se verzija 2.0 instalira uz driver sa cd-a , ne znam zasto bi mi trazio da ih instaliram o5 :P al ae nema veze instal cu ih... Reinstalaciju sam radio jer su to stari driveri, desilo mi se prilokom pokretanja igre da mi prijavi gresku da nemam instaliran driver za grafiku (dx3d - tako nesto) ... vratio sam na stari driver al i sada pokazuje istu poruku ... odradicu sad instalacije svih NF i reinstalaciju drivera i ccc... hvala
Обрисао си `до пола` неки фајл ОС мимо драјвера (вероватно `Catalyst Control Center`). Дешава се код некомплетне инсталације, прекида `на пола`, па поновног инсталирања драјвера или код некомплетног деинсталирања старих драјвера. Могућа решења:
1. Само деинсталирај `Catalyst Control Center` и шибај. или 2. `System Restore` на тачку пре реинсталације, па тек онда среди драјвере. или 3. Обриши све драјвере за графику и све репове истих (ако треба и ручно све АТИ фолдере у `Documents and Settings`), па инсталирај редом `Microsoft .NET Framework` верзије 1.1-3.5, Јаву најновију и, на крају, драјвере за АТИ
Нешто ће да упали од ово троје.
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.