Mozda malo cudno pitanje ali stvarno ne znam kako to da guglujem, ustvari interesuje me da li ko zna gde se u sistemu nalazi kad odes desni klik/pa open with/programs from list gde se taj direktorijum nalazi kao sto bi napr programe koji se nalaze u startu desni/explore all users tako me interesuje kako bi ovo
bu the way odgledajte film hot tub time machine odlicna komedija iz 2010
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
Ako sam te razumeo, piatas za listu programa koju dobijes onda
03.07.2010. 01:01
status: user broj poruka: 10999
kada kliknes desnim prekidacem misa a strelica je `uperena` na neki fajl. Tu se ne radi o nekom odredjenom folderu nego je explorer.exe `popamtio` spisak instalisanih programa i stavio ih negde u registry. Isto vazi za `asoscijacije` odredjenih vrsta fajlova (to jest, njihovih ekstenzija) u okviru shell-a. Pomocu specijalizovanih alata (JV16 Power tools...) moguce je lako i bezbedno editovati ove unose... Ako budes hteo da `proguglas`, trazi `list of open with` ili `programs in the open with list`.
E to to sam hteo da znam da li mogu da izbacim neke fajlove ili da ih bilo kako editujem to bi bilo to onda ja mislim samo jos da provalim kako ovaj program radi 10x
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
Uh bre, ako n`umes da ga nadjes sta li ces tek da mu uradis kad ga budes uredjivao prema svom nahodjenju ???
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: E to to sam hteo da znam da li mogu da izbacim neke fajlove ili da ih bilo kako editujem to bi bilo to onda ja mislim samo jos da provalim kako ovaj program radi 10 :: :: Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time` :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.