usrana win7 ce tek na kraju, ako bas mora... Covek navikao na ove programe koje koristi a koji se na ponasaju bas najlepse na win7. Smrdljivi HP ionako za network trpa gomile kartica jer ih zabole da vode racuna sta u koji model ugradjuju... Mislim znam da je tu atheros wlan, realtek lan... ali sta sa drugim smrtnicima...
Smakao sam pomocu neko driver managera driver za nvidiu, ali je popusio za IDT audio... e sad sutra mogu jos dva da skinem...
A posto se ovo cudo valja kod nas sa pricom imate drajvere na netu. NEMA za XP, ima za win7...
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Pre će biti usrani XP. Onaj ko kenja o sedmici bilo šta, nije je probao.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: usrana win7 ce tek na kraju, ako bas mora... ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.