Pozdrav ljudi. Dakle kada mi je uključen num lock tj. kada radi numerička tastatura iz nekog razloga se tasteri `i, o, p, j, k, l, m` ponašaju kao brojevi 0,1,2,3,4,5,6. Kada isključim num lock sve radi normalno tj. sva slova se vrate normalu, a numerički deo tastature (onaj sa desne strane) ne radi.
Preskenirao Avirom nije našla ništa. Čačkao nisam ništa na sistemu, tako da nije ni do mene. Neko rešenje, predlog. support normality
Na laptopovima koji nemaju numericki blok numlock pretvara bas te tastere koje si nabrojao u brojeve. Zasto to i kod tebe tako radi nemam pojma. Mislio sam da je obicna tastatura u pitanju.
Kod mene je sve radilo normalno i samo od jednom počelo ovo s*anje da se dešava, a iritira do bola. Tipujem a virus, al da pitam prvo ljude odavde možda je neko imao sličan problem. support normality
Kod tebe treba, ja nemam ispisane brojeve na tom delu jer mi ni ne trebaju. Kontam da je neki virus napravio kaos. Opet kažem sve je radilo normalno do danas.
To mi se desilo ranije na XP-u s tim što su slova bila izmešana. Uf kako mi se ne instalira win opet...
support normality
:: Imam ASUS netbook i to tako treba... Kad upalis num lock, posto lap nema numericki deo, bas na tim slovima imam ispisane brojeve :: :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: 8====D ~ ~ ~ :: :: ::
nego sam ranije na stonom računaru imao problem sa XPom i izmešanim slovima. Pu koji smor...
Definitivno je prso sistem od virusa ili čega već. Sad mi i drajver za tačped puca non stop. Nemam opciju za side scroll... support normality
:: Nije to loš laptop, trebalo bi Win7 da gura bez problema.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: ::
Inace jednom prilikom sam slusao od jednog lika, pravio je on viruse u Assembleru koji izmesaju slova, ali naravno antivirus nista prijavljivao nije. Jedino resenje je kada zapati neko nesto tako full format :).
Pozdrav!
:: Kod tebe treba, ja nemam ispisane brojeve na tom delu jer mi ni ne trebaju. Kontam da je neki virus napravio kaos. Opet kažem sve je radilo normalno do danas :: :: To mi se desilo ranije na XP-u s tim što su slova bila izmešana. Uf kako mi se ne instalira win opet.. :: :: support normalit :: :: :: Imam ASUS netbook i to tako treba... Kad upalis num lock, posto lap nema numericki deo, bas na tim slovima imam ispisane brojeve :: :: :: :: :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: :: 8====D ~ ~ ~ :: :: :: :: :: ::
Da, ovo bi možda bilo neko rešenje, ali ako jeste virus, vratiće ga ponovo. Ovo je rešenje ako nije virus, a nešto se sj€b@lo u sistemu. Vredi probati.
Probaj kombinacijom Fn i nekog tastera da izazoveš ono što ti i treba: da numerički deo bude numerički kada je uključen a strelice i ostali tasteri kada je isključen, a slova da budu slova, bez obzira na njegovo stanje.
Pozdrav!
Vlada
:: System Restore :: :: Inace jednom prilikom sam slusao od jednog lika, pravio je on viruse u Assembleru koji izmesaju slova, ali naravno antivirus nista prijavljivao nije. Jedino resenje je kada zapati neko nesto tako full format :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: Kod tebe treba, ja nemam ispisane brojeve na tom delu jer mi ni ne trebaju. Kontam da je neki virus napravio kaos. Opet kažem sve je radilo normalno do danas :: :: :: :: To mi se desilo ranije na XP-u s tim što su slova bila izmešana. Uf kako mi se ne instalira win opet.. :: :: :: :: support normalit :: :: :: :: :: Imam ASUS netbook i to tako treba... Kad upalis num lock, posto lap nema numericki deo, bas na tim slovima imam ispisane brojeve :: :: :: :: :: :: :: :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: :: :: 8====D ~ ~ ~ :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Identičan ovom sa slike. Probao sam i sa fn ali ništa se ne dešava. Moram na reinstall sistema...smor... support normality
:: Da, ovo bi možda bilo neko rešenje, ali ako jeste virus, vratiće ga ponovo :: Ovo je rešenje ako nije virus, a nešto se sj€b@lo u sistemu :: Vredi probati :: :: Da li je ovo tvoj laptop, tj, ovako izgleda :: :: http://www.hp.com/hpinfo/newsroom/press_kits/2006/psgconsumer/images/dv9000.jp :: :: Probaj kombinacijom Fn i nekog tastera da izazoveš ono što ti i treba: da numerički deo bude numerički kada je uključen a strelice i ostali tasteri kada je isključen, a slova da budu slova, bez obzira na njegovo stanje :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: :: :: System Restore :: :: :: :: Inace jednom prilikom sam slusao od jednog lika, pravio je on viruse u Assembleru koji izmesaju slova, ali naravno antivirus nista prijavljivao nije. Jedino resenje je kada zapati neko nesto tako full format :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Kod tebe treba, ja nemam ispisane brojeve na tom delu jer mi ni ne trebaju. Kontam da je neki virus napravio kaos. Opet kažem sve je radilo normalno do danas :: :: :: :: :: :: To mi se desilo ranije na XP-u s tim što su slova bila izmešana. Uf kako mi se ne instalira win opet.. :: :: :: :: :: :: support normalit :: :: :: :: :: :: :: Imam ASUS netbook i to tako treba... Kad upalis num lock, posto lap nema numericki deo, bas na tim slovima imam ispisane brojeve :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: :: :: :: 8====D ~ ~ ~ :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Identičan ovom sa slike. Probao sam i sa fn ali ništa se ne dešava. Moram na reinstall sistema...smor.. :: support normalit :: :: :: Da, ovo bi možda bilo neko rešenje, ali ako jeste virus, vratiće ga ponovo :: :: Ovo je rešenje ako nije virus, a nešto se sj€b@lo u sistemu :: :: Vredi probati :: :: :: :: Da li je ovo tvoj laptop, tj, ovako izgleda :: :: :: :: http://www.hp.com/hpinfo/newsroom/press_kits/2006/psgconsumer/images/dv9000.jp :: :: :: :: Probaj kombinacijom Fn i nekog tastera da izazoveš ono što ti i treba: da numerički deo bude numerički kada je uključen a strelice i ostali tasteri kada je isključen, a slova da budu slova, bez obzira na njegovo stanje :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: Vlad :: :: :: :: :: System Restore :: :: :: :: :: :: Inace jednom prilikom sam slusao od jednog lika, pravio je on viruse u Assembleru koji izmesaju slova, ali naravno antivirus nista prijavljivao nije. Jedino resenje je kada zapati neko nesto tako full format :) :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Kod tebe treba, ja nemam ispisane brojeve na tom delu jer mi ni ne trebaju. Kontam da je neki virus napravio kaos. Opet kažem sve je radilo normalno do danas :: :: :: :: :: :: :: :: To mi se desilo ranije na XP-u s tim što su slova bila izmešana. Uf kako mi se ne instalira win opet.. :: :: :: :: :: :: :: :: support normalit :: :: :: :: :: :: :: :: :: Imam ASUS netbook i to tako treba... Kad upalis num lock, posto lap nema numericki deo, bas na tim slovima imam ispisane brojeve :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: :: :: :: :: 8====D ~ ~ ~ :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Jesam ali mi je ta opcija isključena. Da ne smaram zbog čega je tako, ali je isključena. Jbg support normality
:: Jesi li ti cuo za System Restore :: :: Pozdrav :: :: :: :: Identičan ovom sa slike. Probao sam i sa fn ali ništa se ne dešava. Moram na reinstall sistema...smor.. :: :: support normalit :: :: :: :: :: Da, ovo bi možda bilo neko rešenje, ali ako jeste virus, vratiće ga ponovo :: :: :: Ovo je rešenje ako nije virus, a nešto se sj€b@lo u sistemu :: :: :: Vredi probati :: :: :: :: :: :: Da li je ovo tvoj laptop, tj, ovako izgleda :: :: :: :: :: :: http://www.hp.com/hpinfo/newsroom/press_kits/2006/psgconsumer/images/dv9000.jp :: :: :: :: :: :: Probaj kombinacijom Fn i nekog tastera da izazoveš ono što ti i treba: da numerički deo bude numerički kada je uključen a strelice i ostali tasteri kada je isključen, a slova da budu slova, bez obzira na njegovo stanje :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: Vlad :: :: :: :: :: :: :: System Restore :: :: :: :: :: :: :: :: Inace jednom prilikom sam slusao od jednog lika, pravio je on viruse u Assembleru koji izmesaju slova, ali naravno antivirus nista prijavljivao nije. Jedino resenje je kada zapati neko nesto tako full format :) :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Kod tebe treba, ja nemam ispisane brojeve na tom delu jer mi ni ne trebaju. Kontam da je neki virus napravio kaos. Opet kažem sve je radilo normalno do danas :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: To mi se desilo ranije na XP-u s tim što su slova bila izmešana. Uf kako mi se ne instalira win opet.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: support normalit :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Imam ASUS netbook i to tako treba... Kad upalis num lock, posto lap nema numericki deo, bas na tim slovima imam ispisane brojeve :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: :: :: :: :: :: 8====D ~ ~ ~ :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Pretpostavljam da se nekako uključila emulacija numeričke tastature, bez obzira što je ti nemaš `naslikanu`... Ako nisi ti, nehotice, onda neki program, virus, update...
Pokreni onscreen keyboard,zatim ukljuci na njoj numlock(trebalo bi i na tastaturi da se upali signalna lampica za num lock),zatim ugasi OSK,pa restaruj lap. Pokusaj i u biosu da podesis da se dize sa numlock,ili obrnuto(neznam kako ti je podeseno)
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Pozdrav ljudi. Dakle kada mi je uključen num lock tj. kada radi numerička tastatura iz nekog razloga se tasteri `i, o, p, j, k, l, m` ponašaju kao brojevi 0,1,2,3,4,5,6. Kada isključim num lock sve radi normalno tj. sva slova se vrate normalu, a numerički deo tastature (onaj sa desne strane) ne radi. :: :: Preskenirao Avirom nije našla ništa. Čačkao nisam ništa na sistemu, tako da nije ni do mene. :: Neko rešenje, predlog :: support normality
Hm...Izgleda da je nesto drajver zabagovao.Pokusaj da iz devajsa uninstalises keyboard driver,pa restartuj i on ce sam da mu dodeli.Iz nekog razloga drajver verovatno radi sa modelom bez numerickog dela.
Ako to ne uspe,onda pokreni OSK i ukljuci numlock,tako ostavi i restartuj(ne gasi OSK).Kasnije se potrudi da ne diras na fizickoj tastaturi numlock gumb,vec ga svicuj sa OSK-a.Jbg,malo je smor,ali dok se ne prokljuvi u cemu je kvaka...
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: ne, ista situcija i u safe modu.. :: support normalit :: :: @gilopile kada uključim num lok na onsckeyboard sve radi normalno, ali čiim isključim istu ponovo se javi problem.. :: :: :: :: :: Bayerische Motoren Werk :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.