Interesuje me da li pod win7 moze da se pogleda neka lista ili slicno kad je sve komp bio paljen sa vremenima i datumima ako to uopste postoji ili bar u proteklih dan-dva?
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: Interesuje me da li pod win7 moze da se pogleda neka lista ili slicno kad je sve komp bio paljen sa vremenima i datumima ako to uopste postoji ili bar u proteklih dan-dva ::
Stavi šifru... ili možda oćeš da ti kažemo ima li i neki program pomoću kojeg možeš da pratiš i sa kim priča na fejzbuku ili preko msna, i šta piše eventualno
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
nasao sam, ipak je neko bio na mom kompu i izgleda se dopisivao sa mog fb naloga sa mojim prijateljicama u moje ime, samo se sad pitam ko a jedino je zena bila u kuci :) Izgleda ce pasti promena svih zivih sifi koje postoje.......
e posto STRASNO mrzim kad neko(npr zena) zadire u moju privatnost,sa mog naloga pise kojesta i sl. evo ti kontra koju ces ti njoj da lupis...citiracu jednog kolegu sa pcberze...
Program se zove ALL IN ONE KEYLOGGER
Program je 100% nevidljiv cak i za one osrednje poznavaoce rada na racunaru. Ne vidi se u task manager-u, nema ga u Add/Remove programs, startuje se sa dizanjem OS-a, moze da se ukloni sam od sebe onog datuma kada vi to zelite... Moze da hvata i salje screenshot-ove, zapisuje svaki odkucaj na tastaturi (sifre i ostalo), belezi svaku posecenu internet stranicu, zabrani pristup/instalaciju odredjenih igrica/programa, zabranii posetu odredjenim internet stranicama, snima video, audio, belezi sta je kucano tokom catovanja na svim poznatijim chat aplikacijama i to ukljucujuci i drugu stranu... Moze skoro sve. Log salje na email, ftp ili na drugi komp u mrezi, vrsi stealth kopiranje na USB flash drive.
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: nasao sam, ipak je neko bio na mom kompu i izgleda se dopisivao sa mog fb naloga sa mojim prijateljicama u moje ime, samo se sad pitam ko a jedino je zena bila u kuci :) Izgleda ce pasti promena svih zivih sifi koje postoje.......
Re: Re:Raic>>>Boriskov: svaki keylogger to moze, a ima ih...
24.06.2010. 22:01
status: user broj poruka: 10999
i u free varijanti. Snima svaki pritisak na tastaturu i daje ti kompletan log. Cak moze da nacini i fotke ekrana (screenshots), pa da tako vidis kako komsija razmenjuje intimne snimke sa tvojom zenom...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.