Everest mi ocitava 8.57V na +12, sto je nemoguce, jer rade mi dva harda, 3gb kolovan khx 1066, klokovan 7750be, i sve radi stabilno, naoajanje mi LC 6550
Meni je logičnije rezultate pokazao asusov pcprobe, možda ima nešto slično i za tvoju ploču. Po onome što mi je everest pokazao napajanje mi je bilo na samrti.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
EVEREST je koliko-toliko jedan od najpreciznijih od softverskih mernih alatki, ali, kao sto vidis, ni to ponekad nije merodavno, jednostavno, ne moze softver bas uvek najpreciznije da ti ocita voltaze...
:: Everest mi ocitava 8.57V na +12, sto je nemoguce, jer rade mi dva harda, 3gb kolovan khx 1066, klokovan 7750be, i sve radi stabilno, naoajanje mi LC 655 :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.