Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Problem sa cimerom
STRANA 1 OD 1
stevs986 Problem sa cimerom 06.12.2006. 18:49 T2762

status: user
broj poruka: 100

Imam sledeci problem: zajedno sa cimerom placam ADSL a koristimo samo moj racunar, e sad on se odomacio pa cesto koristi moj racunar i u druge svrhe. zeleo bih da mu to onemogucim i da napravim novog usera u kome bi on imao samo internet explorer, konekciju na internet i bukvalno nista vise ni winamp, ni druge programe... Cak bi bilo pozeljno da mu ogranicim i prostor na disku na kome bi skidao stvari. Molim vas za pomoc kako to da uradim, da li pomocu nekog programa ili pomocu podesavanju u windowsu. Neko krace uputsvo bi mnogo pomoglo. Hvala unapred.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
set moze... 06.12.2006. 20:23 #10351

broj poruka: 165

Ali bolje drzi bejzbolku pored kompa :D
Ili nesto za prebijanje prstiju!

Mozes da probas preko guest User-a.
mprica To može ali... 07.12.2006. 08:26 #10358

broj poruka: 3

To možeš da uradiš, ali sledećeg meseca verovatno taj tvoj cimer koji možda ovo kao i ja pročita neće hteti da uplati zajedno sa tobom ADSL, pa ćeš ga sam platiti. U ostalom sam si hteo i pristao po pola da plaćaš internet sa cimerom jer ti je to odgovaralo, sada moraš malo i da trpiš. A možda tvoj cimer kupi sebi računar brži i bolji od tvoga pa i ti poželiš da sediš za njegovim kompom.
Sve ovo ti pričam iz iskustva svog najboljeg druga kome sam lično napravio user i ostale stvari za koje je vrlo brzo shvatio da su pogrešne, i pokajao se, ali kasno. Zato, prvo dobro razmisli pa tek onda stavljaj user na komp, zarad dobrih cimerskih odnosa jer je cimer jedini i najbliži u tvom stanu ili sobi od koga možeš da pozajmiš novac kada ti bude trebao a ti nemaš kod sebe.!?
arko1986 Ljubavni problemi????????? 07.12.2006. 12:04 #10362

broj poruka: 17

Evo resenjaaaaaa..... kazi cimeru da moze da koristi ADSL ali ne i racunar
PS: mozda upali.... :-)
PS2: SKINI MI ONAJ FILM!!!! I planiraj da dodjes na koh ove nedelje!!! Vidis..... moram da te jurim i preko foruma.... bruka...
ludi ... 07.12.2006. 16:34 #10367

broj poruka: 568
nabedi cimera da kupi komp, makar i polpovnjak P2 za 100e cisto da ima za net i da qpi ruter da delite sve to

Licence to kill

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Re: ... 07.12.2006. 17:37 #10369

broj poruka: 9424
Najbolji predlog, s tim sto ti ruter i nije najneophodnij, tako da za 100 a mozda i koji evro manje, resavas sve probleme sa cimerom :)

:: nabedi cimera da kupi komp, makar i polpovnjak P2 za 100e cisto da ima za net i da qpi ruter da delite sve t
::
:: Licence to kil
stevs986 Re: To može ali... 07.12.2006. 19:47 #10374

broj poruka: 100

:: To možeš da uradiš, ali sledećeg meseca verovatno taj tvoj cimer koji možda ovo kao i ja pročita neće hteti da uplati zajedno sa tobom ADSL, pa ćeš ga sam platiti. U ostalom sam si hteo i pristao po pola da plaćaš internet sa cimerom jer ti je to odgovaralo, sada moraš malo i da trpiš. A možda tvoj cimer kupi sebi računar brži i bolji od tvoga pa i ti poželiš da sediš za njegovim kompom
:: Sve ovo ti pričam iz iskustva svog najboljeg druga kome sam lično napravio user i ostale stvari za koje je vrlo brzo shvatio da su pogrešne, i pokajao se, ali kasno. Zato, prvo dobro razmisli pa tek onda stavljaj user na komp, zarad dobrih cimerskih odnosa jer je cimer jedini i najbliži u tvom stanu ili sobi od koga možeš da pozajmiš novac kada ti bude trebao a ti nemaš kod sebe.!

Razmislio sam ja o tome i i zelim to da odradim, hvala na savetu ali bi mi vise dobrodoslo uputsvo kako to da uradim...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647111.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs