Na laptopu VR630x-047EU apsolutno je nemoguce koristiti operativni sistem(Vista,Win 7)nakon aktivacije ,nakon instaliranja aktivacije i sledeceg boot-ovanja izbaci winload.exe corupted. Pitanje je sada: `Sta ciniti`?
Probao sam i to ,nakon zavrsetka instalacije vec aktiviranog OS opet pokazuje istu stvar , winload.exe is corupted or missing Probao sam par verzija win 7 i svaka kombinacija je radila na desktop racunaru dok na laptopu nije mogla samo aktivacija.
Imam 2 particije ,kada sam pre dve godine uzeo laptop instalirao sam vistu, ali beta verziju,i aktivirao i sve je bilo normalno,ali nakon par meseci kada sam reinstalirao vise nije mogla da se koristi nijedna aktivacija
Jesi ovako aktivirao ili si samo startovao? 1. Run diskmgmt.msc 2. Assign the System Reserved Partition a drive letter ( R: ) 3. Copy the Hazar Loader to the R: drive. 4. Run it as Administrator. 5. Wait abit. 6. Watch the CMD console do its thing. 7. Reboot. 8. Remove the drive letter on the System Reserved to hide it again.
Jesi probao fixmbr?
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
1/ Make sure your computer is set to boot from the CD/DVD, ( this is done in the BIOS). 2/ Put your Win 7 DVD in and reboot the computer, when asked press any key to boot from the DVD. 3/ select the language and Country, click next. 4/ Click repair, then click on you operating system, (if you are dual booting, click on the Win 7 one), then click next. 5/ In the dialogue box that appears, select Command Prompt. 6/ To see the commands type Bootrec.exe. 7/ At the prompt to repair the MBR type bootrec /FixMbr then hit enter. 8/ To repair the boot sector type bootrec /FixBoot.
Note between bootrec and the forward slash there is a space.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
moguce je da si lose odradio format partacija, pa su ostali neki repovi, pa to pravi problem oko aktiviranja, ili eventualno verzija windows-a koju imas...skini lepo 7600 clean verziju Win7 ultimate, ili pro, pa instaliraj ispocetka i na kraju iskoristi DAZ windows loader, 1.7, 1.8, nije bitno, to ce ti raditi provereno.
:: Uspelo je,ali...i dalje pise 30 days to activate window ::
Stavio sam opet vistu ,nakon sto sam uradio onu modifikaciju boot sektora sto si mi predlozio vise nemam problema sa aktivacijom. Vista mi najbolje funkcionise tako da cu ostati na njoj.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.