instaliram win 7x64 ultimate, i vecinu drivera (za grafiku ati HD 4650) skinuo sa sajta... ALi zvuka nema nikao!!! Ne prepoznaje mi nigde zvucnike, samo mi daje digital audio (s/PDIF device). Pokusao sam da instaliram audio driver za plocu koju imam(ASUS P5PL2), ali mi ne dozvoljava.... I sta da mu radim dalje, plz?
start>run>services.msc>windows audio>start service tacnije restartuj :)
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
probao i sa tim driverima, integrisana je ......... ako je prva stvar koju pomislis da uradis kada se popenjes na ajfelov toranj, da PLJUNES, onda si PRAVA SRBENDA :)
Doduse i nije toliki. U pitanju je da mi se zvuk istovremeno cuje i na slusalicama i na zvucnicima, iako je podeseno da se automatski zvucnici utisaju kad se ubace sluske u front panel ali nece. Menjao sam drajvere - nije pomoglo. Cackao sve moguce opcije po sound manageru, nista... Smanjim zvucnike do kraja i koristim headphones.. ako je neko imao slicnih problema, neka se javi. Muka mi je od prevrtanja foruma i guglanja. Nista nije urodilo plodom. Isto Windows 7 ali x86, integrisana zvucna Realtec ALC889A kodek.
ovaj win7 mi dao burazer (kod njega sljaka perfektno)... a poskidao sam svasta od tih realtek drivera i instalirao, ali on ocito ne vidi nesto... stvarno je nesrecan ovaj win7 kod mene :(
ako je prva stvar koju pomislis da uradis kada se popenjes na ajfelov toranj, da PLJUNES, onda si PRAVA SRBENDA :)
Uninstaliraj iz programs and features realtekove ili koje god da si stavio drajvere, sve. Ugasi ga i uđi odma u bios pa mu disejbluj zvučnu Upali win pa ga ugasi odma Opet enejbluj zvučnu u biosu i uđi u win, odbij ako ponudi da instalira pa onda pokreni setup onih drajvera što ti je panta okačio
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.