Bar 2-3 puta mi se desi u toku dana da mi se komp ili restartuje ili izgasi,ne znam u cemu je problem? Mada nekad mi se samo monitor izgasi,a on radi,pa moram rucno da ga res. ili mi se pojave crno bele linije :( Sta mi je ciniti ????
Znaci menjaj to napajanje pod hitno! Bez uvrede al RexPower jedno od najlosijih napajanja, imao davno pa znam (gorko isustvo - spalilo mi plocu). Uzmi neki LC Power, nije skup a dobro odradjuje posao...
Lose, nepouzdano, slabo napajanje = gasenje, restartovanje kompa. Napajanje ne moze da isporuci dovoljnu snagu za rad tog kompa. Iako pise 450W to samo pise, daleko od istine. A od amperaze na 12V grani i da ne pricamo... Imao isto to napajanje, znaci golo govno. Menjaj ako ne zelis da rizkujes da ti s*ebe ostatak kompa. Prijateljski savet
Ili taj LC Power ili ako vec daje 50 evra za napajanje moze i nekog Chieftech-a oko 500W, tu su negde sa cenom....
:: Dobra su napajanja.. :: :: Evo ti moja preporuka, taman ces imati i lifta kad upgradujes konfu.. :: :: http://www.lc-power.de/index.php?id=197&L= :: :: To napajanje je 50e kod nas.. :: ::
svakako se slazem da je to nepajanje nekvalitetno ali ne mora da znaci da u ovom konkretnom slucaju ono pravi problem. uzmi prvo od nekog kvalitetno napajanje na probu, vidi da li ce da radi pa tek onda mozes sa 100% sigurnoscu da utvrdis da li je problem u njemu ili na drugom mestu ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.