Win 7 Ne mozes da kopiras i snimis na 2. particiju bilo sta
STRANA 1 OD 1
caranovic
Win 7 Ne mozes da kopiras i snimis na 2. particiju bilo sta
24.05.2010. 09:23
T27018
status: user broj poruka: 434
Takodje na toj particiji ne mozes da napravis ni novi folder a sa sistemske na nju ne mozes da prekopiras nista. Javlja se odredjeni error, nisam zapamtio koj ali ponudjena resenja na netu su sfc /scannow sto ne dovodi do resavanja. Komp je jos malo pa nov, moderan. Onda sam se setio da neke fajlove nije hteo da kopira ni kada je na njemu bio xp......Stavljanjem 7ice je formatirana samo sistemska particija ne i bekap*na sistemskoj je sve ok sa snimanjem). Prijatelj nije u full-u admin tako da sam ga ostavio pre neki dan da klikce OK za svaki fajl zasebno da potvrdi da je od sada pa nadalje admin....JEL IMAO NEKO SLICAN PROBLEM SA 7icom?Ja do sada ne a bilo barem 4o instalacija bez greske....
Meni je na drugoj particiji bio instaliran Win7 beta (dual boot) i posle brisanja, moram da napravim folder da bih snimio word dokument ili neki drugi fajl, jer ne dozvoljava nista sem foldera u root-u. Nisam mogao da formatiram, jer nisam imao gde sa gomilom dokumenata. Mislim da je resenje formatiranje te particije.
novog foldera na drugoj particiji je 65535, to jest, evo sam na licu mesta probao sam da napravim i novog usera i postojeci je admin i power u full-u i odradio dodatni update i defrag za svaki slucaj i jos uvek nista ne radi
posle instalacije 7 ice...malo se nesto bunio pri kopiranju ali je radio.....znam da je format druge particije resenje ali zbog kolicine podataka i neimanja externog hdd a ne mogu ovo da odradim ....
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.