Naime imam Win 7 pro x64, original i sve extra do skoro. E sada svaki put kada restartujem komp ili ga ugasim, sledeci boot, njemu se javlja problem sa drajverima za Wifi, LAN i neke USB portove (ne sve). Imam poslednje drajvere, sve radilo perfektno. Tako svaki put, ja moram kada podignem sistem da obrisem sve uredjaje sa znakom uzvika, da stavim scan for hardware changes, on ih nadje, stavi drajvere i sve radi perfektno. Ali ja stvarno ne zelim da svaki put idem na Hibernate... Stavljao sam najnovije drajvere sa Intelovog sajta, stavio osnovne microsoft, stavio sa CD-a koji sam dobio uz laptop i sve isto, restart ili shutdown i ja popijem samar. Ima li neko resenje ovome, jer me stvarno mrzi da reinstaliram OS, na to gledam kao poslednju opciju...
Prvo pusti da se sistem podigne takav kakav jeste, pobrisi sve problematicne uredjaje i ostavi ih bez drivder. Restartuj komp i udji u safe mode (prilikom boota) stiskaj F8, izaberi Safe Mode only. Instaliraj drajvere i restartuj komp. Normal boot, i javi da li radi.
sad cu da probam safe mode. Nadje on portove, ali stavi znak uzvika i kaze da ne moze da ih startuje. Druga stvar, stavljen mi je update na automatski, ali to sam ja odavno popi*deo, jer ne mogu da ga iskljucim. Naime ja licno sam instalirao win i jedini korisnik kompa, ali kad sam se prikljucio na mrezu firme, da bi koristio njihov wireless, moj komp mora `da prodje testove` moram da imam neki Antivirus, da imam Uptades na automatic, ali izgleda da su oni na neki nacin preuzeli kontrolu nad tome, jer imam samo jedan profl za komp i ja sam administrator, a kad odem da menjam updates, kaze da samo korisnik sa administratorskim privilegijama to moze...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.