Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Preporuka za Linox
STRANA 1 OD 1
cokanj Preporuka za Linox 23.11.2006. 17:40 T2677

status: user
broj poruka: 16

Moli da mi neko preporuci Linox koji podrzava rad sa softverskim modemima
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Hajde, freeware bratijo 23.11.2006. 18:29 #10056

broj poruka: 6648
... ne ljutite se, nije mislio na Victorinox, marku švajcarskih nožića, već na LinUx... hoće nešto inkognito da skida sa net-a.
vampirbg ... 23.11.2006. 23:42 #10059

broj poruka: 711
Probaj LiveSUSE... U principu, ukoliko nije u pitanju neki egzoticni modem, svaki Linux bi to trebao korektno da odradi (to je nakd davno bio problem)... Sto se tice moje preporuke, u pitanju je Live verzija koju ne moras da instaliras na HDD vec moze da ti radi tako sto bootujes sistem sa CD/DVD-a na kom je instalirana... Tako ces uz najmanje muka moci da isprobas Linux... Sto se tice linka za DL: https://www.opensuse.org
cokanj Re: Hajde, freeware bratijo 27.11.2006. 15:58 #10148

broj poruka: 16

:: ... ne ljutite se, nije mislio na Victorinox, marku švajcarskih nožića, već na LinUx... hoće nešto inkognito da skida sa net-a.
bacvra PROBAJ!!!!! 07.03.2007. 01:03 #13545

broj poruka: 10

PROBAJ SA MANDRIVOM 2007

Dyca uzmi 07.03.2007. 15:56 #13588

broj poruka: 1574
Ma uzmi ubuntu,on ti je najbolji od vecih linux-a,ali ako ti treba neki mali uzmi Damn Small Linux,ja sam ga koristio i extra je.

dragojlo2 probaj... 08.03.2007. 12:27 #13645

broj poruka: 718

...meppis ima dosta dobru podrsku za softmodeme...
inace po meni je najlaksi Xandros jer podseca na windows,ali ces morati da se pomucis sa softmodemima (Motorola sigurno ne radi, bar kod mene nije ...) ,`Ajd u zdravlje!

Gonzales RE 25.04.2007. 10:04 #17091

broj poruka: 53

Brzi Gonzales krece u akciju
Moja preporuka je takodje Mepis ali DVD verzija.U pitanju je live DVD.Mepis podrzava Intel i druge winmodeme na bazirane na 536EP chipsetu po defaultu.Ukoliko vas modem nije podrzan , pre instalacije Linuxa skinite odgovarajuce drajvere sa neta za vas modem i sistem, instalirajte kernel source nakon instalacije Mepis-a i kompajliranje prolazi bez problema. Problem su boot scripte koje `podizu drajvere` sa sistemom. Za resenje tog problema javite mi se preko administrativnog mail`a PC Berze
Pozdrav,Gonzales
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647111.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs