Pa, sad... ne znam šta treba da uradim, ali znam zbog čega to treba da uradim. Naime, mislim da se u tom fajlu nalazi kod za aktivaciju Adobe photoshop-a.
Pošto nisam veliki znalac bolje da u to ne ulazim!
:: :: ako znas sta radi :: :: Pa, sad... ne znam šta treba da uradim, ali znam zbog čega to treba da uradim. Naime, mislim da se u tom fajlu nalazi kod za aktivaciju Adobe photoshop-a. :: :: Pošto nisam veliki znalac bolje da u to ne ulazim! :: :: :: :: :: :: :: http://snena.tripod.co :: ::
NE U TOM FAJLU SE NIKAKO NE NALAZI KOD ZA POTOSHOP.
Ako ti treba patch za trial verziju, za to se koristi cracxk sa .exe eksetenizijom ali pre skidanja ga obavezno preskeniraj antivirusom. Sve u svemu ako nisi vican, reci koja je verzija p-shopa u pitanj pa neka ti neko posalje crack na mail. pozz.
Tvoj problem je u registru windows-a, u koji je Adobe ubacio podatak da si koristila nelegalan primerak. Dobar čistač registra, npr. RegCleaner verovatno bi rešio problem (u opciji potpune deinstalacije i prečišćavanja registra). .dll iliti dynamic library su delovi koda koji se učitavaju po potrebi, za jedan ili više programa, i da, u njima se može kriti rootkit alatka koja te smara (koja je odradila u određenom trenutku, recimo, najverovatnije PRILIKOM NEBLOKIRANOG PRISTUPA PROGRAMA FIRME ADOBE SVOM MATIÃNOM SAJTU... deregistraciju - imobilizaciju programa). Reinstalacija windows-a, čišćenje registra u boljem slučaju i upotreba prave alatke rešiće problem, ali, koristi FIREWALL program, i, prilikom takvih xlegalnih koraka, ne budi na internetu i zabranjuj firewall-u da ti programi pristupaju internetu (sve instalacije igrica, xlegalnih programa, update i sl.)
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647111. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.