Hocu ovo da instaliram i da vidim kako se ponasa. Sta treba da radim i gde treba da idem i sta treba da skinem, inace ploca je Gigabyte EP45 DS3R, procesor E8400, memorija Kingston 1150 MHZ. Planiram da ozbiljno predjem na Mac :).
ne treba ti to u zivotu ali ako bas hoces moras da vodis racuna o grafici zbog Quartz Extreme i Core Image, radi kao i svaki OS, citaj ZABADA, sminka ipo ali bar meni nije to to, vidi na insanely mac
Imam ja neke moje drugare koji tako mnogo vole Mac, pa kada dodju neka zinu, i ja bih licno malo da se zezam sa tim, zeleo bih da vidim kakav je to sistem. Inace hvala za link ce se proba :).
Re: ... Pa Gile, kolega moj, kao i Linux, i Mac ima ima svoju...
09.05.2010. 15:53
status: user broj poruka: 10999
sopstvenu `topografiju`, razlicitu od Micro$oft-ovih... Poznajem coveka koji se nalazi u urednistvu jednog poznatog PC casopisa (naseg) koji je pun hvale za Sneznog leoparda. I mene nesto kopka, pa cu ga mozda instalisati na jednu slobodnu particiju...
:: Cek ovo ne moze na NTFS, ako ne moze onda jbg :) :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.