pokazuje gresku problem prilikom podizanja windowsa
STRANA 1 OD 1
simke000
pokazuje gresku problem prilikom podizanja windowsa
21.11.2006. 16:56
T2655
status: user broj poruka: 504
KAda startuje WIN XP HOME SP 2 stalno pokazuje da mora da se proveri ntfs particija(normalno C). i da je neka greska nastupila. Window sam nanovo instalirao i komp radi samo sto kad restartujem to se desava. Posle 2 puta prodje i podigne win. Pokusao sam pre nove instalacije da pomocu partition magicca 8 napravim particiju E(radio 20 puta) i kada je pravio u plavom ekranu napisao da ne moze da napravi particiju e. Kada sam podigao win video je samo 110 Gb odnosno C particiju,a onu koju nije napravio jednostavno je nestala. ja udavih pa pomozite. Intel p4 3,2 GHz gd 230 GB SATA grafija ATI Radeon x 1600 pro 256 gDDR 2 .Hvala i hitno mi je!!!!
Moje misljenje je da ti je trso Hard ili ima neke opasne Bad sektore..... Mada moze i da bude da nije lepo uradjen Format Harda... Instaliraj opet win...ali pre instalacije..obrisi sve partice do nule...pa onda neka windows sam napravi particiju.... Uradi FULL format... (Koji ce dosta da traje) Jbg..Veliki HDD.... I onda neka uradi instalaciju i mislim da ce to resiti problem.... cisto sumnjam da je neki veliki kvar po sredi.... Eto...Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647111. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.