Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Windows 7 Partition Problem
STRANA 1 OD 1
norby Windows 7 Partition Problem 03.05.2010. 21:45 T26504

status: user
broj poruka: 66
Danas mi je pao sistem (Windows 7 Final 32bit). Nisam mogao vec nikako da vratim, pa sam morao reinstalirati komp.

Instalirao sam sa istog DVD-a, kao i prosli put. Kad sam ukljucio komp, i usao a Camputer, on mi nije pokazao particije, samo C, gde sam instalirao sistem.

Kad udjem u Disk Management, on mi isto pokazuje, da imam samo C particiju.

Kasnije sam instalirao program Partition Master, da pogledam sta se desilo. On mi je pokazao, da imam 3 particije sto sam i imao, C, D i E.

Sad ne mogu nikako da koristim ove particije, posto komp ne pokazuje. Kako mogu ovo da resim??

Hvala unapred. Pozdrav!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic Bemliga ko zna šta se desilo 03.05.2010. 22:01 #210156

broj poruka: 9006
Digni live ubuntu, prebaci podatke sa tih particija negde pa ih formatiraj iz nekog programa, možda bi mogao da vidiš da nisu slučajno hidden ali ne znam kako bi to moglo da se desi.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

milanml Ne brini svi podaci su tu... 03.05.2010. 22:02 #210158

broj poruka: 158

Citaj ovu temu i sve ce ti biti jasno.
http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=20073&forid=11&katid=2

Dok ovaj posao ne odradis nista ne formatiraj niti kopiraj!!!
I ja sam imao slicnu muku pa su me drugari sa foruma poducili
POZZ i javi sta si uradio

raic Hehe 03.05.2010. 22:05 #210159

broj poruka: 9006
Ne reče milane, jesi vodio ljude na tu večeru?

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

milanml EVO SPREMAN KI ZAPETA PUSKA 03.05.2010. 22:12 #210162

broj poruka: 158
Svi koji su mi pomogli su pozvani u Mladenovac, imam veliko dvoriste i rostilj, a DIS mi je preko puta i tone ladnog piva, A ima brate i lepih kafana okolo Kosmaja koliko ti dusa hoce
Pozz

Mortificat Alternativa 03.05.2010. 23:09 #210189

broj poruka: 3519
Možeš da spasiš podatke i pomoću knoppix-a, to ti je distribucija linux-a, pokreneš ga sa cd-a i on će ti takođe videti particije. Sačuvaj podatke i posle toga odradi format diska.

Be the change you want to see in the world.

cele1988 Re: Windows 7 Partition Problem 04.05.2010. 09:53 #210248

broj poruka: 1424
Imao sam isti problem pre par dana W7 mi obrisao 2 paricije pune :P sad se nesecam da me je kreten pitao nesto pre instalacije da ce da obrise... nebitno.... kad se instalirao samo C: bez ostalog... iz dosa se sve videlo.. prebcio taj hdd na drugi komp sa XP-om i normalno vidi ostale 2 particije!? kako neznam uglavnom stavim disk u treci racunar gde je W7 on vidi samo C: bez te dve ! zasto nemam pojma verovatno bili zna :D.... Prvo sam sve backup pa sam probao vracanjem image od XP preko akronisa i gel cuda vratile mi se particije sve !

:: Danas mi je pao sistem (Windows 7 Final 32bit). Nisam mogao vec nikako da vratim, pa sam morao reinstalirati komp.
::
:: Instalirao sam sa istog DVD-a, kao i prosli put. Kad sam ukljucio komp, i usao a Camputer, on mi nije pokazao particije, samo C, gde sam instalirao sistem
:: Kad udjem u Disk Management, on mi isto pokazuje, da imam samo C particiju
:: Kasnije sam instalirao program Partition Master, da pogledam sta se desilo. On mi je pokazao, da imam 3 particije sto sam i imao, C, D i E.
:: Sad ne mogu nikako da koristim ove particije, posto komp ne pokazuje. Kako mogu ovo da resim?
:: Hvala unapred. Pozdrav!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs