Ovako, instalirao sam XP SP2, sve potrebne drajvere, koristim wireless, i javio mi se problem, kada hocu da se ulogujem na gmail, ili facebook, ili mail na yahoo, meni se otvori jedno malo prozorce, u okviru njega je jedna zuta ikonica i pise gore, (mozda necu pravilno da napisem sada, jer nisam pored tog kompa) SERTIFICATE OUT OFF HERE, dole mi nudi da kliknem na Approwe, Reject... i tako non stop izbacuje to, a kada otvorim pocetnu stranu bilo kog sajta otvara bez problema, tek kada kliknem na ULAZ, tj kada hocu da se ulogujem on mi izbaci to prozorce.. Ja sam taj windows i sve te iste programe instalirao na dosta racunara, i na ni jedan nisam imao problem, nemoguce da je uleteo virus u komp, jer sam isao na full format harda, i net sam ukljucio tek onda kada sam ubacio eset NOD i njega sam update-ovao, sve instalacije su mi ciste , ne znam o cemu se radi
proveri datum na kompu, ako se slucajno resetovao sertifikati na netu imaju svoje ograniceno vreme i ako se ne poklopi sa datumom na kompu nece da radi, ako nije to ne bih ti znao pomoci
Bio je problem datum, resetovao se, stajale je 2003 god, promenio sam to, i sada radi OK. Hvala puno na pomoci. Eto jedne veoma korisne informacije za one koje nisu znali, hvala Saxija
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.