Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
internet problem
STRANA 1 OD 1
vladalesje internet problem 23.04.2010. 23:25 T26283

status: user
broj poruka: 183
Ovako, instalirao sam XP SP2, sve potrebne drajvere, koristim wireless, i javio mi se problem, kada hocu da se ulogujem na gmail, ili facebook, ili mail na yahoo, meni se otvori jedno malo prozorce, u okviru njega je jedna zuta ikonica i pise gore, (mozda necu pravilno da napisem sada, jer nisam pored tog kompa) SERTIFICATE OUT OFF HERE, dole mi nudi da kliknem na Approwe, Reject... i tako non stop izbacuje to, a kada otvorim pocetnu stranu bilo kog sajta otvara bez problema, tek kada kliknem na ULAZ, tj kada hocu da se ulogujem on mi izbaci to prozorce.. Ja sam taj windows i sve te iste programe instalirao na dosta racunara, i na ni jedan nisam imao problem, nemoguce da je uleteo virus u komp, jer sam isao na full format harda, i net sam ukljucio tek onda kada sam ubacio eset NOD i njega sam update-ovao, sve instalacije su mi ciste
, ne znam o cemu se radi
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
petar6 re... 23.04.2010. 23:37 #207581

broj poruka: 129
Pogledaj u podesavanjima privatnosti browsera koji koristis.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
saxija re 23.04.2010. 23:41 #207582

broj poruka: 4016
proveri datum na kompu, ako se slucajno resetovao sertifikati na netu imaju svoje ograniceno vreme i ako se ne poklopi sa datumom na kompu nece da radi, ako nije to ne bih ti znao pomoci

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=499049
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=886910

Phenom II940BE-MEGAHALEMS
DFI 790fxb-M2RSH
Corsair XMS2 1066/CL5 2x2GB
Powercolor HD4350 512MB :)
WB 320GB AAKS x2
OCZ sXs 500W

Pisko Sertifikit 24.04.2010. 09:07 #207646

broj poruka: 6650
Da nije zato što se pojavljuje još računara sa iste IP adrese? Neka divlja wireless fora?

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

vladalesje bio problem datum 26.04.2010. 20:51 #208457

broj poruka: 183
Bio je problem datum, resetovao se, stajale je 2003 god, promenio sam to, i sada radi OK. Hvala puno na pomoci. Eto jedne veoma korisne informacije za one koje nisu znali, hvala Saxija

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs