Molim za pomoc. Na hdd-u imam samo jednu (C particiju), napravio bih i D. hdd je 160Gb. Pokusao sam nesto sa partition magic-om ali neide. Gde da nadjem dobru verziju part. magic? sale.jo@live.com Unapred hvala.
O, da. Od ortaka roditelji kupili komp u maxiju, bio na akciji, dobijao se mobilni uz njega, ima i nalepnicu comtrade: provereno i testirano za vaš užitak.
Recimo da je više čorbe potrošio kad se sve sabere vozeći ga s vidikovca na nbg u servis nego što je komp koštao.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
nije taj komp u pitanju ali imao sam prilike i to da vidim. oni nisu imali windows a drajvere koji su dolazili uz njih nisu bili adekvatni. ovo je mini lap-top
Ako koristis partition magic samo verziju 8 nista preko... Ona je ubedljivo najbolja i bez greske... Milion particija sam do sad podelio i nikada ni jedan problem nisam imao. Ali pazi kad budes delio to na particije ako imas neke podatke osim sistema i osnovnih programa na kompu ici ce ti sporije proces deljenja...
najjednostavnije resenje je da skines hirens boot cd i sa njim za 20 sekundi odradis sve sto ti treba,kasnije imas taj cd koji u sebi ima stotine korisnih programa,ne moras nista da instaliras,sve sto treba da uradis da bi koristio programe je da stavis first boot device da bude cd uredjaj...
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
Ljudi jos njednom hvala svima. Uradio sam sta sam hteo sa Acronis Disk Director 10. E da dodam samo da kamp nema ni optički uređaj tako da moraš imati još jedan računar u mreži da bi mogao to sa hirens boot-om. ( u svakom slučaju ovaj program je za preporuku jako je jednostavan i mislim da mogu da ga koriste i početnici.) E sada kad mi mi neko ko ima ovakav komp objasnio kako da napravim imidž windowsa sa njega a da on ne bude 15Gb
...obicno kad nesto nema optiku, mora da radi boot sa USB-a!
Pozz...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.