Ovako, imam jedan problem. Kad god ukljucim kompjuter, izadje mi opcija da mi se skenira c disk a i opcija da se ono prekine u narednih 10sec. Ja sam sacekao tih 10s i mislio sam da je pocelo da se skenira. Ostavio sam tako jedno 1h i vratio se i ono nije nista uradjeno. Moze li neka pomoc? Hvala.
posledica neregularnog gasenja windows-a, i pretpostavljam da imas stariji hard dsik, moj predlog je da reinstaliras sistem, pozeljno da uzmes neki noviji hard disk..
Sistem je reinstaliran pre oko mesec dana i win7 je. A hard disk nije toliko star, pre 2god je uzet(odnosno nzm sta podrazumevas pod starim :D ). Znaci prvo da probam sa reinstaliranjem sistema? :O
pa dobro, i nije toliko mator, ali `uvati, pa sa Hirens BootCD-a skeniraj preko MHDD-a, ili Regeneratora, cisto da proveris hard disk, ne sme toliko cesto da radi taj scan za bad sector-e...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.