:: Jeis baš obrisala particiju pa pravila opet, ili si je samo formatirala :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Svejedno, malo bi sad bilo nezgodno da menjaš slovo jer ti sve putanje glase na G:, ako i promeniš na C: nekako pretpostavljam da bi se desio opšti karambol.
Jesi pravila particiju prilikom instalacije wina ili nekim drugim programom?
Da li ti je bio još neki hard ubačen prilikom instalacije osim onog na kome ti je sistem
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Da, to najbolje s acronisom, a i najlakši je da se koristi, nego ono što ti rekoh ako imaš još koji hard u kompu prilikom instalacije oće da stavi sistem često na neka leva slova pa najbolje da povadiš sve osim sistemskog kad instaliraš.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Primila k znanju za ubuduce, ima li leka ili sve nanovo?
:: Da, to najbolje s acronisom, a i najlakši je da se koristi, nego ono što ti rekoh ako imaš još koji hard u kompu prilikom instalacije oće da stavi sistem često na neka leva slova pa najbolje da povadiš sve osim sistemskog kad instaliraš :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
control panel ->Administrative Tools ->Computer Management ->storage ->Disk Management -> desni klik na zeljenu particiju ->Change Drive Letter and Paths
verovatno nece podici windows ako promenis slovo sistemske particije
Ne da mi win to da uradim, sve druge part. sem sistemske sam tako vec dovela u red.
:: :: :: control panel ->Administrative Tools ->Computer Management ->storage ->Disk Management -> desni klik na zeljenu particiju ->Change Drive Letter and Path :: :: verovatno nece podici windows ako promenis slovo sistemske particij ::
ces najlakseto da odradis. ne secam se bas tacno kako ide, odavno sam to radio, ali sam siguran da je laganica. btw, sto ti je bitno koje slovo ti stoji ispred imena particije? ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.