..do pre mesec dana je radio ok,onda se update-ovao u sp3-OD TAD VISE NE MOGU DA PREPOZNAM KOMP(kad sam na netu pucaju mi i mozila i opera i onaj njegov explorer i onda mi zakuje komp,svaka instalacija je 5x sporija nego pre,ponesto nece uopste ni da instalira...svakakvi cimovi) U POSLEDNJIH MESEC DANA SAM GA RESTAROVAO VISE PUTA NEGO ZA ZADNJIH GODINU IPO STO GA IMAM!!! ima li ovome leka ili da predjem lepo na nesto drugo(7 ili vistu)?? kako bilegla 7ica na>
..do pre mesec dana je radio ok,onda se update-ovao u sp3-OD TAD VISE NE MOGU DA PREPOZNAM KOMP(kad sam na netu pucaju mi i mozila i opera i onaj njegov explorer i onda mi zakuje komp,svaka instalacija je 5x sporija nego pre,ponesto nece uopste ni da instalira...svakakvi cimovi) U POSLEDNJIH MESEC DANA SAM GA RESTAROVAO VISE PUTA NEGO ZA ZADNJIH GODINU IPO STO GA IMAM!!! ima li ovome leka ili da predjem lepo na nesto drugo(7 ili vistu)?? kako bi legla 7ica??? KONFIGURACIJA - -C2D E 8400 3,0 ASUS P5K-E(de LUXE) WD BLACK 500GB(32MB 7200RPM KINGSTON 2X2GB DDR2 800MHZ ASUS EAH5770 CHIEFTEC FULL TOWER 550W(CHIEFTEC)
Instalirao sam jednom tiny7 na matori athlon soketA sa 512mb rama i radio je relativno pristojno, naravno gf440mx nije mogla da potera aero, ti možeš na tome da teraš tri sedmice uporedo.
A što ne bi instalirao neki XP koji već ima sp3, te fore da te update dovede na njega i nisu osobito popularne ni bezbedne.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Jednako dobra opcija po svemu, po opštem konsenzusu malo lošija u igrama, malo bolja za ostalo, sedmica malo lepša itd, svaki ima svojih problemčića ali stvarno su nijanse u pitanju. Dobri su i XP i 7, jedino što ti rekoh da je sedmica bolja opcija ako oćeš 64bit sistem.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Stavi sedmicu i vozi. Koristim je više od godinu dana i u odnosu na xp je znatno bolja. TAkođe na razmišljaj puno između 64 i 32bita. Stavi 64bitnu verziju. support normality
x86 bolje radi nego x64 upravo zbog nekompatibilnosti programa koji su mahom pisani za 32bitnu platformu, al sa drzge strane ne vidi ram, ma stavi x64 i briga te.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.