Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Win 7 i srpski jezik
STRANA 1 OD 1
mkukic Win 7 i srpski jezik 07.04.2010. 00:43 T25830

status: user
broj poruka: 2591
Da li je moguce na Win 7 Starter edition promeniti jezik sistema? Dakle, trenutno je srpski a potreno je da se prebaci na engleski. Znam da je format resenje i stavljanje drugog sistema, ali ako je moguce ono gore nekako da se izvede bio bih zahvalan na pomoci!

pozz

****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Miguelinho :D 07.04.2010. 08:06 #202563

broj poruka: 211
probaj ovako :D
Control Panel>Clock, Language and Region>Region and Language>Keyboards and Languages>Choose a display language...
tu promeni na engleski, i trebalo bi da radi .)

mkukic ... 07.04.2010. 12:06 #202605

Treba da se promeni jezik celog sistema, ne tastature kada kucam! Sistem je na srpskom a treba da se prebaci na engleski, ako je moguce!

****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

Miguelinho Re: 07.04.2010. 12:10 #202610

jesi li uradio ovako kako sam opisao? ja sam tako menjao jezik totalno, znam sta pricam, tj. pisem :D

mkukic ... 07.04.2010. 12:15 #202611

Nisam jer tek treba da idem da resavam taj sistem. Zato me zanima da li smo se razumeli sta mi treba jer mi lici da ovo sto si napisao menja samo jezik na tastaturi kada kucam... Ako kazes da se sve menja u sistemu onda ok... Probacu... Tamo gde to treba da promenim nema neta pa moram sada da prikupim info... Hvala!

mkukic ... 07.04.2010. 12:17 #202612

Ovde kod mene kada idem po tvojim koracima kaze `install/uninstall languages`... Jel treba od nekud da se zaista povuku ti jezici ili ih vec ima u sistemu? Dakle, ceo taj sistem je na srpskom...

Miguelinho :D 07.04.2010. 12:18 #202613

menja sve u sistemu...kad sam prebacio na srpski, dobio sam totalni prevod za sve naredbe, ikone i ostalo u Win-u...doduse, bilo je nekih stvari koje nisu bukvalno preveli, to jest nikako. zato ti kazem, probaj to, radi 100%
pa lepo pise, `change display language` .)
hajde, kad probas, napisi sta si uradio.

Miguelinho Re: 07.04.2010. 12:20 #202615

vec ih ima u sistemu. kada sam ja isao na install/uninstall language prebacio me je odmah
na prozor gde biram koji jezik cu da instaliram. kad se sve zavrsi, odradis logg off, opet se logujes na svoj nalog, i sve sljaka.
mkukic ... 07.04.2010. 15:03 #202658

OK! Probacu! Hvala puno na pomoci!

pozz

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs