Da neko ne zna gde bih mogao da kupim ovu verziju win 7,trazio sam po prodavnicama ali nikako da nadjem dobre linkove. Ako neko zna ako moze da mi posalje mail.Hvala unapred.
@ Rancesco & tortojed - VIDI MAIL. inace, ja ovo nikome ne bih preporucio, jer uvek bude lose modifikovana verzija, a ionako dovoljno baguje, ako volis zeleno, lepo stavis nV pozadinu, zeleni taskbar, zelene ikonice, itd...al` si miran.
Onda bolje da stavi muslimansku zastavu i da promeni veru :) Salim se naravno ali od tolikog zelenila dobice zabatitis :).Jeste da zelena odmara ali nije na odmet malo i crvene cisto da se ne razboli,radi vitamina :) :) :) :) :) :) :) :) :)
ne bih snimao neke `budzene` verzije windowsa, posle onog xp-a custom edition, uopste ne preporuchujem takve custom editions, imaju dosta bagova, rupa, nekih programa koje mozda ne koriste korisnici i slichno, drzite se `originala` i microsoft zakrpa(sp) i sve je perfektno. A ko zeli custom, onda ima tema i dodataka za windows koji su sigurno bolji nego li ovakve velike modifikacije. poz
Ma video sam nesto na warez prodavnici pa reko sta me kosta da probam malo,vidim da pise da su izbacene nepotrebne stvari iz win 7 pa zato...Nije problem instalirati opet nebudzenu verziju.
Nikada tako nesto nisam postovao! Jesam primetio krupnu razliku u efikasnosti karte 5850 izmedju njenog rada u XP-u i u W7... A ako budem `pazario` ovu NV varijantu sedmice, to ce znaciti samo jedno: kupujem 4xx.
:: da neces Win7 oces XP ,sad odjednom dobar Win7 :)
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.