Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
ADSL sezampro
STRANA 1 OD 1
vaci ADSL sezampro 29.03.2010. 12:30 T25625

status: user
broj poruka: 93
Imam problem da mi se gasi konekcija 2-3 puta dnevno , a uspostavjanje veze nekad traje i po 2-3 minuta (a nekad moram da resetujem komp da bih uspostavio vezu).
Da li se modem previse greje ili je neka napast ?
Komp sam skenirao svim mogucim antivirusima i nista.
Modem je roze boje.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
npaun Re: 29.03.2010. 12:43 #200410

broj poruka: 104
problem je u ocajnom modemu koji si dobio od sezama, ja sam imao isti slucaj kod njih, i to je bio jedan od razloga zbog kojih sam ih i promenio. Razlog: ocajni drajveri za modem, meni su cak izazivali BSOD. Resenje ti je da promenis modem i ozmes drugi. Mnogo bolje bi bilo da uzmes ruter, ali mislim da to naplacuju 2000din, jedino da ih ubedis da ga dobijes fraj obzirom da se nisu pokali sa modemom...

djokosrb ma idi u telekom 29.03.2010. 12:50 #200414

broj poruka: 6876
nisu ni oni cvecke,i po nekim stvarima stvarno su nekorektni,ali im je oprema dobra

trenutno imam beotel net,uzeo sam ga samo zato sto je bilo akcija:platis jedan mesec dobijes dva

sve to lepo na papiru,ali proslo je jedno 20 dana,dok su net stabilizovao,promenjena 3 modema i 4 splitera

sad radi ok,ali cim prodje akcija,odoh u telekom,imam popust 20% i jos mi strina radi tako da ga
dobijam istog dana
no ajde da se ova akcija istrosi kad je vec tu!
sve u svemu,internet i operateri u srbiji ,opste gledano,su JADNI!nasa stvarnost

janke Ja ti predlazem 29.03.2010. 13:25 #200428

broj poruka: 118
da odes u EUnet za iste pare dobijes odlicni tp link modem i konekcija je prvoklasna.

Scyter Re: 29.03.2010. 13:42 #200430

broj poruka: 8138
Slobodno predji na EU Net ako zelis da se zajebes za ceo zivot...

Sezam-Pro ima extra tehnicku podrsku. Zovi ih i reci im svoj problem. Uveren sam da ce ti resiti problem.

The Way It`s Meant To Be Played

MaliAbner Ma zajebi ADSL... 29.03.2010. 15:54 #200466

broj poruka: 7769
Kakva bre crna tehnicka podrska.
Skines uputstvo za podesavanje rutera i podrska ti vise ne treba.
Ako imas mogucnosti odmah predji na SBB, do sada za tri meseca ni jednom nije zabo a da to ja licno nisam izazvao kad sam sutnuo razvodni kabel.

Tomato Republic Of Serbia !!!

vaci ADSL sezampro 30.03.2010. 00:33 #200582

broj poruka: 93
Upravo zato sam i trazio vase misljenje,jer zelim da ih sutnem , ali nisam bio siguran da li je modem u pitanju .Vec sam bio kod njih i trze mi doplatu 1100 din za ruter .
Nezanam kako ce da posluju pod ovakvim uslovima , za vreme mog razgovora sa njima nekoliko momka je vratilo modeme .
Ipak je SBB iznad njih ,a ovi i ne razmisljaju da povecaju brzinu .

AcA089 re 30.03.2010. 01:03 #200588

broj poruka: 267
Telekom je keva nema prekida i zna se cena 1400dinara 1mb,a svi ostali kupuju od telekoma tako da su skuplji a ako ne kupuju od telekoma onda ti prekidaju net...kvalitet je zagarantovan

gliga79 Lelekom je lopov 30.03.2010. 04:58 #200604

broj poruka: 4641
U Nemackoj je 1mb/s 4,99 eu, a kod nas 1400 din. Sto jer oni imaju nize plate od nas ???
Nema gorih od Lelekoma, nepokrivenost, neulaganje u infrastrukturu, konstantno povecanje cena , sto fiksne sto mobilne telefonije. Inovacije po principu da se uzme sto vise para, internet najskuplji, radnika duplo vise nego sto treba(zaposljeni tatini i mamini sinovi koji nemaju veze sa zivotom), sustina lelekoma je da se za dobre pare fusari sto je moguce vise, kako bi se deca lopova i tajkuna i politickih marioneta zadovoljila, i imala platu.
E nece ga dugo teraju, prodaja uskoro ne gine, pa pola nepismenih napolje , a ovo sto ostane rad u tri smene, kao i u drugim firmama

Intel Q6600. CM Hyper TX3
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS
ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5

MaliAbner Eh Lelekom Srbije 30.03.2010. 08:54 #200608

broj poruka: 7769
@gliga79
Nemoj samo misliti da ce se nesto promeniti ako Vlada odluci da proda lelekom germanima.
Ako te interesuje kako ce biti pogledaj kako su prosli ostali u okruzenju.

Tomato Republic Of Serbia !!!

AcA089 @gliga79 30.03.2010. 22:08 #200676

broj poruka: 267
Ne znam za tebe ali ja placam 1400 dinara 4mb paket tako da ono to je paket za studente..

Snoopy- - 31.03.2010. 02:17 #200713

broj poruka: 6083
I ja isto 1400 4mb, i to mislim da je sasvim pristojna cena.

Znate sta je problem? Ako prodaju nekom, pa on dodje i uvede pravila, kao u crnoj gori t-mobile adsl- ako skinete vise od ne znam kolko GB za mesec dana, oni vas tak par puta opomenu, a ako nastavite sa dosta skidanja, oni vam smanje protok, pa vi vidite. Nama ipak odgovara malo ova anarhijica :)
TheBear SBB 8MB 31.03.2010. 08:17 #200722

broj poruka: 6502
2000, milina....

http://tinyurl.com/yh3x5vq

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
xendza sezampro rules 31.03.2010. 08:26 #200723

broj poruka: 601

Sezampro je jedina firma gde rade najljubazniji i najstrucniji ljudi. To sto ti ne zelis da kupis ruter , je TVOJ problem. Ja bas gotivim sezampro i jako su profesionalni, sve korisnike ispostuju.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs