Imam problem da mi se gasi konekcija 2-3 puta dnevno , a uspostavjanje veze nekad traje i po 2-3 minuta (a nekad moram da resetujem komp da bih uspostavio vezu). Da li se modem previse greje ili je neka napast ? Komp sam skenirao svim mogucim antivirusima i nista. Modem je roze boje.
problem je u ocajnom modemu koji si dobio od sezama, ja sam imao isti slucaj kod njih, i to je bio jedan od razloga zbog kojih sam ih i promenio. Razlog: ocajni drajveri za modem, meni su cak izazivali BSOD. Resenje ti je da promenis modem i ozmes drugi. Mnogo bolje bi bilo da uzmes ruter, ali mislim da to naplacuju 2000din, jedino da ih ubedis da ga dobijes fraj obzirom da se nisu pokali sa modemom...
nisu ni oni cvecke,i po nekim stvarima stvarno su nekorektni,ali im je oprema dobra
trenutno imam beotel net,uzeo sam ga samo zato sto je bilo akcija:platis jedan mesec dobijes dva
sve to lepo na papiru,ali proslo je jedno 20 dana,dok su net stabilizovao,promenjena 3 modema i 4 splitera
sad radi ok,ali cim prodje akcija,odoh u telekom,imam popust 20% i jos mi strina radi tako da ga dobijam istog dana no ajde da se ova akcija istrosi kad je vec tu! sve u svemu,internet i operateri u srbiji ,opste gledano,su JADNI!nasa stvarnost
Kakva bre crna tehnicka podrska. Skines uputstvo za podesavanje rutera i podrska ti vise ne treba. Ako imas mogucnosti odmah predji na SBB, do sada za tri meseca ni jednom nije zabo a da to ja licno nisam izazvao kad sam sutnuo razvodni kabel.
Upravo zato sam i trazio vase misljenje,jer zelim da ih sutnem , ali nisam bio siguran da li je modem u pitanju .Vec sam bio kod njih i trze mi doplatu 1100 din za ruter . Nezanam kako ce da posluju pod ovakvim uslovima , za vreme mog razgovora sa njima nekoliko momka je vratilo modeme . Ipak je SBB iznad njih ,a ovi i ne razmisljaju da povecaju brzinu .
Telekom je keva nema prekida i zna se cena 1400dinara 1mb,a svi ostali kupuju od telekoma tako da su skuplji a ako ne kupuju od telekoma onda ti prekidaju net...kvalitet je zagarantovan
U Nemackoj je 1mb/s 4,99 eu, a kod nas 1400 din. Sto jer oni imaju nize plate od nas ??? Nema gorih od Lelekoma, nepokrivenost, neulaganje u infrastrukturu, konstantno povecanje cena , sto fiksne sto mobilne telefonije. Inovacije po principu da se uzme sto vise para, internet najskuplji, radnika duplo vise nego sto treba(zaposljeni tatini i mamini sinovi koji nemaju veze sa zivotom), sustina lelekoma je da se za dobre pare fusari sto je moguce vise, kako bi se deca lopova i tajkuna i politickih marioneta zadovoljila, i imala platu. E nece ga dugo teraju, prodaja uskoro ne gine, pa pola nepismenih napolje , a ovo sto ostane rad u tri smene, kao i u drugim firmama
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
@gliga79 Nemoj samo misliti da ce se nesto promeniti ako Vlada odluci da proda lelekom germanima. Ako te interesuje kako ce biti pogledaj kako su prosli ostali u okruzenju.
I ja isto 1400 4mb, i to mislim da je sasvim pristojna cena.
Znate sta je problem? Ako prodaju nekom, pa on dodje i uvede pravila, kao u crnoj gori t-mobile adsl- ako skinete vise od ne znam kolko GB za mesec dana, oni vas tak par puta opomenu, a ako nastavite sa dosta skidanja, oni vam smanje protok, pa vi vidite. Nama ipak odgovara malo ova anarhijica :)
Sezampro je jedina firma gde rade najljubazniji i najstrucniji ljudi. To sto ti ne zelis da kupis ruter , je TVOJ problem. Ja bas gotivim sezampro i jako su profesionalni, sve korisnike ispostuju.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.