Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Win XP SP 3
STRANA 1 OD 1
maxima Win XP SP 3 28.03.2010. 17:33 T25609

status: user
broj poruka: 346

Potrebna pouzdana prodavnica za xp sp3.

Pozdrav
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic Ovo tražiš? 28.03.2010. 17:35 #200179

broj poruka: 9006
http://thepiratebay.org/torrent/5199210/WINDOWS_xp_PRO_32-BIT_SP3_ISO_ACTIVATED_GENUINE

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 28.03.2010. 18:37 #200197

broj poruka: 8138
Pored W7-ice ne bih se nikada vracao na stari XP.

The Way It`s Meant To Be Played

ICEsd savet 28.03.2010. 19:11 #200206

broj poruka: 2158

Xp vise ne postoji kao sto ne postoji windows me ili windows 98, znaci prelazite polako na win 7 preporuka x64.(nema novih updatead i zakrpa postace veoma nesiguran sistem i velika meta hakera i virusa)
imarkovic >> 28.03.2010. 19:22 #200209

broj poruka: 19008
ne skrnavljujte vise Xp, jer ste ga koristili 10god i vise, i radio vam je fenomenalno, W7 je prepun rupa i problema, imam trenutno XP x64 i necu da predjem na W7 sve dok ne budem morao.

ps mozda coveku treba BAS XP za mozda neki stariji komp, jel vam palo na pamet..?

ralebrale re 28.03.2010. 19:33 #200213

broj poruka: 678

W7 je prepun rupa i problema
Potpuno se slazem...Uvek nesto zasere...Na zalost.
Kedi win7 28.03.2010. 19:56 #200217

broj poruka: 319

meni na laptopu lepo radio..i sad odjednom kad ocju neki film da pogledam (ne uvek samo neki put kad se njemu cjefne) ukljuchim windows media player classic i chim otvorim film plavi ekran i dole na dnu neshto nvxxx.dll izgleda da je neshto sa grafikom verovatno drajveri...

LonleyMax XP i dalje keva... 28.03.2010. 21:17 #200250

broj poruka: 1475
pogledaj na Warez-BB corporate verzije sto novije da ne moras da se patis sa update-ovima...
A sad imam pitanje za W7-icase... po cemu je W7 bolji od XP-a svega vam?
OSIM STO: podrzava DX11 koji koristi 0.01% vas (cak i DX10 naslova je veoma malo na masinama), sto jede 1GB rama u startu za razliku od XP-ovih 250MB sa svim aplikacijama sa strane (ono tipa vise je bolje xD) i sto je sranje u koloru!

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=997460

phoboskv Re: >> 28.03.2010. 21:22 #200253

broj poruka: 940
Potpisujem!

Ne menjam XP sve dok ne budem morao!

Tell the Spartans, stranger passing by,
that here obedient to their laws we lie

`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`

:: ne skrnavljujte vise Xp, jer ste ga koristili 10god i vise, i radio vam je fenomenalno, W7 je prepun rupa i problema, imam trenutno XP x64 i necu da predjem na W7 sve dok ne budem morao
::
:: ps mozda coveku treba BAS XP za mozda neki stariji komp, jel vam palo na pamet..
raic Re: win7 28.03.2010. 21:58 #200269

broj poruka: 9006
Pominjao sam već, ovako nešto se mani dešavalo odjednom kad god pokrenem bilo kakvu igru, prethodne večeri sve ok, upalio komp, odigrao malo last remnant, pogledao neku seriju pa na kunt. Ujutro... puf, sistem kao rukom odnesen.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

:: meni na laptopu lepo radio..i sad odjednom kad ocju neki film da pogledam (ne uvek samo neki put kad se njemu cjefne) ukljuchim windows media player classic i chim otvorim film plavi ekran i dole na dnu neshto nvxxx.dll izgleda da je neshto sa grafikom verovatno drajveri..
ICEsd Re: XP i dalje keva... 29.03.2010. 02:12 #200349

Prvo t osto nudis je repakovan windows xp i 100% sam siguran da ima u instalaciji nekog trojanca ili gadost.Na ovom forumu je 100000x receno da se skida samo clean ms verzija.

Odgovor na Win7 pitanje je isti kao i predhodni skinite bre ljudi clean verziju Windows 7 enterprise ima sve sto ima i Ultimate na koju svi otkidaju a vecina nezna sta znaci al bitno da pise ULTIMATE jer reko mi komsa da je to super.

Drajveri postoje sa razlogom i update istih postoji sa razlogom ne pisu oni drajvere zato sto im se tako hoce nego zato sto treba, ko kaze da noviji drajveri nisu bolji od starih taj je negde grdno pogresio.

Sto se tice gresaka da windows 7 radi, jeste primetio sam da sve priatske verzije wndows 7 prave probleme sa odredjenim uredjajima( msilim na repaked, pre cracked itd. verzije) otud da se ekran smrzne ili BSOD ili nece drajver da radi itd.

Na hiljade problema sam sreo takvih i ili je bila losa verzija windows 7 koju je neko prepakovo (vecina su beta build prepakovana/prekrakovana da izgledaju kao final) ili su imala trojance i ostale gadosti u samoj instalaciji ili je hradver bio los ( uglavnom losa memorija )( to na XP prodje al se smrzne xp kasnije ili u nekoj aplikaciji ili iz cista mira ili u nekoj igri)

Jedini razlog zasto je XP za sad bolji od windows 7 je fps u igrama.30-50% veci fps na XP nekome jeste bitan ali to je do slabosti samog CPU-a i graficke kartice.
(Secam se davno kad je XP izasao isto su ovako pisali ljudi sta ce vam xp 98 je keva itd.. pa su svi presli na kraju na XP i sad ga hvale iz petinih zila)Nekad je 1Gb rama bila misaona imenica ko skupi 512mb bio je car a ko ima 1gb ekvivalent je sadasnjim likovima sa 8gb rama (svi su pricali da su oni ludi sta ce toliiki ram kad 98 leti na 512mb , a i XP je super radio)

Windows 7 je buducnost hteli vi to ili ne Microsoft vise ne izbacuje update za XP a i za koju god ce ukinuti i tehnicku podrsku, na Vistu gledajte kao na Windows ME koji je bio prelazno resenje izmedju 98 i xp.Svi ostali programi i igre ce ubuducnosti bazirati na Windows 7 (nadam se x64), a i kad finasiska situacija u naso zemlji to dozvoli i modernizuje se hradver kod kucnih korisnika precice i oni na Win 7.

Prava i cista verzija windows7 :

http://technet.microsoft.com/en-us/evalcenter/cc442495.aspx

Tekst koji objasnjava da nema razlike izmedju Ultimate i Enterprise verzije (ja potvrdjujem u praksi):

http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/w7itprogeneral/thread/bbf8edc6-6380-4f84-af7d-9244b8f103e3

http://superuser.com/questions/20669/windows-7-ultimate-vs-enterprise

Neke uporedne tabele (al dok licno ne probas dzaba ti ova merenja):

http://www.maximumpc.com/article/reviews/windows_7_review?page=0%2C3

Windows XP SP3 cista verzija :

http://www.tipandtrick.net/2008/download-unmodified-original-windows-xp-with-sp3-integrated-full-retail-and-vl-install-cd-iso-image-from-msdntechnet-plus-via-http-or-torrent/

:: pogledaj na Warez-BB corporate verzije sto novije da ne moras da se patis sa update-ovima..
:: A sad imam pitanje za W7-icase... po cemu je W7 bolji od XP-a svega vam
:: OSIM STO: podrzava DX11 koji koristi 0.01% vas (cak i DX10 naslova je veoma malo na masinama), sto jede 1GB rama u startu za razliku od XP-ovih 250MB sa svim aplikacijama sa strane (ono tipa vise je bolje xD) i sto je sranje u koloru
:: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=997460
loce za xp 29.03.2010. 19:00 #200496

broj poruka: 400
programeri atija pisu losije drajvere nego za w7. sa 10.3 driverima u multiju bbc2 su taka cuda bila da sam pomislio da mi je grafa pred crkavanjem. ni sa 10.2 situacija nije sjajna posto zna da se desi neko cudno krckanje iz zvucnika pri ulasku u igru. nekad udje iz prve ok , nekad treba 3-4 pokusaja da bi imao normalan zvuk!

Gare87 nalupaste se vi oko 7 samo tako 29.03.2010. 19:56 #200506

broj poruka: 4710

da xp je bezgresan i nema ni jedne greske, ma ajte molim vas.

Koristim dosta dugo vec 7 i nema nikakvih vecih bagova i rupa, a to sto se vama tako palo pa ste sjebali nesto oko 7, to ne znaci da win ne valja. Do sada sam primetio bag oko quick launch-a+language toolbar, oko shell ext menu kad se dodaju programi u desni klik menu, i sa nekim printerima ima problema ali se moze srediti. I dal ste normalni da 50% bolje frame rate na xp-u?? O chemu vi to prichate!?!?
Nisam koristio ati na 7, ali ja sa ovom mojom 8800gt nemam ama bas nikakvih problema oko drivera i sa frame ratom, ili ste vi mozda stavili neku grafu sa ddr2 pa sad nece vam rade igre, ili 1 giga rama!?!?

ICEsd ok 01.04.2010. 06:38 #200954

Mozda si u pravu mozda je moj procesor spor za moju graficku pa mi je 50% manji fps na win7 nego na XP al i to se da srediti uz malo ulaganja, ostalo je meni super na win7 kao sto sam napisao.
maxima Re: Ovo tražiš? 11.05.2010. 13:07 #211977

broj poruka: 346
Malo starija tema ,od 28.03.2010.Trebala mi je pouzdana prodavnica za xp sp3.Raic mi je dao adresu i to je to.Radi bez greske mesec ipo,bez bagova,trojanaca........ Hvala Raicu.
Pozdrav

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs