ovako po meni najbolji je CDBurnerXP http://cdburnerxp.se/ inace radi i pod win7 1. besplatan 2. 4.4 Mb
* burn all kinds of discs * audio-CDs with or without gaps between tracks * burn and create ISO files * data verification after burning process * create bootable discs * multi-language interface * bin/nrg → ISO converter, simple cover printing and much more! * Operating Systems: Windows 2000/XP/2003 Server/Vista/2008/Win7 (x86 / x64)
Definitivno najgluplji program za rezanje diskova. Zasto? Zato sto Ashampoo 9 (a i ostale verzije) ne ume da proceni koliko podataka moze da se nareze na DVD tako da ako si na granici kapaciteta (one njegove oznake su totalno nepouzdane) program sam sebe dovede u fazu totalnog zaglupljivanja posto ne moze da zatvori sesiju i onda takvo rezanje potraje satima a ti ne znas da li da ga prekines ili da ga pustis.
Nero 9 je i dalje zakon instaliras samo program za rezanje ostale odstikliras i to je to.
Malo je zajebanije registrovanje ali svako ko ima IQ iznad 80 ga resi bez problema.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: ashampoo burning studio,radi za sve pare(a dzabe je) :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA :: :: :: Neki dobar program za rezanje (da nije Nero :: ::
Ja takvih problema do sada nisam imao. A Nero-a sam koristio od `01 godine i sa svakom novijom verzijom je sve veci i veci bloatware.
A sto se tice CDBurnerXP, meni su pucali diskovi i znam jos ljudi koji su imali problema. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
nikad do sad nisam imao problema a koristio sam svakakve NN diskove :) @vaci: imas i nero lite verizeje po netu koje zavrsavaju posao :) potrazi na torrentima
:: :: A sto se tice CDBurnerXP, meni su pucali diskovi i znam jos ljudi koji su imali problema :: __________________________________________________________ :: Forward, and demonspeed... :: ::
Ashampoo Burning Studio 9, ja koristim i nero 8 micro zajedno sa njim, ne bih se slozio sa Abner-om, rezao sam puno diskova, nikad nisam primetio da se proracuni Ashampoo-a razlikuju od istih u neru, nema greske, Abnere, a cak i kad neki put ne izracuna, to se u stvari nesto zaebala osoba koja reze, a uostalom, te sitne stvari uopste nisu presudne, boze moj
CDBurnerXP je OK, ali ne bih se ja zezao sa FREE softverom za rezanje, uvek koristim ozbiljniji, kao sto su ovi gore. Gburner isto nije los, samo je ruzan ko djavo, ali ako hoces FREE, on se kolje sa ovim CDBXP..
Nero 8 ilii 9 micro rade svoj posao ok. Dobar je i Burnaware, mali program, 5-6mb i free verzija nema nekih bitnijih ograničenja, koga mrzi da se cima s krekovanjem blio čega
Bile su bar tri ovakve teme u proteklih mesec dana.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
On ima samo nero burning rom i nero express, stim shto ja ni express ne instaliram tako da ne mislim da je nero (u micro varijanti) bloatware, a njega bih uzeo pre svih ostalih jer je proveren i znam da nema dechijih bolesti (ne znachi da drugi imaju).
Fifteen minutes of being famous A whole lifetime of being aimless
Covek je bio jasan: `...ali da nije Nero`. Ostaju g-burner i Ashampoo
27.03.2010. 20:26
status: user broj poruka: 10999
9.20 ili 9.21., od tkz. complete burning solutions (data, audio, DVD, image...). Sto se preciznosti procene kapaciteta tice, tu mnogi programi zakazuju a ista zavisi i od medija - neki pogresno prijavljuju svoj kapacitet. Secam se da sam `vo vremja ono` imao probleme te vrste upravo sa Nero-m (bese to serija 6.xx.xx) i upropastio masu CD-ova jer su prijavljivali, primera radi, 703MB a imali 701 ili 699,9999999MB itd. Narocito u situacijama u kojima mi je Nero porucivao da moze da nareze materijal na disk ako primenim overburn. Sto je najgore, na kraju mi je porucivao `burning finished successfully`, al` kad ono, prc! Desavalo se i suprotno: prijavljivao je `aborted` na 99% kad tamo, a disk radi li radi, narocito ako je bio `data session`...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.