posto nemam jak kompjuter.....:( medjutim moja deca imaju Windows 7 na svom,normalno sa mnogo manje programa nego ja i kad sednem sa njihovog na moj kompjuter osecam se kao da sam seo sa winxp na windows 98. Moj glas ide za windows 7!
Ja se nadam da počnu da proizvode kvalitetnije proizvode i da ih adekvatano naplaćuju, a ne da naduvavaju cene kao što trenutno rade. Dosta je bilo monopolističkog ponašanja na tržištu.
....sto se mene licno tice ja jos uvek furam multimediju na XP-SP3 jer mi se ne svidja kako to radi na Win 7-ci.Stalno nesto zeza..a pogotovo 5.1 zvuk.Mada kad pogledam iza sebe Win 7 je najbolje rodjeni Windows koji je ikada napravljen .Pa tom logikom idem da ce sa SP1 biti ispravljene anomalije sa zvukom(sustanje,pucketanje,..itd).
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.