Koristim dual boot XP i 7-icu i hocu da skinem XP, ali je problem u sledecem. Imam instaliran WOW (preko privatnog servera, ne original) u vreme kad sam imao samo XP, ali na F: disku koji nije ni jedan od ova dva sistemska. S obzirom da je on pored glavnog foldera na F-u instalirao i neke fajlove na C: gde je XP, kako da izvedem to da mi igrica radi kad budem skinuo XP, a da ne moram sve ponovo da download-ujem i instaliram, jer ce to trajati min. oko 24 h, kao i prosli put. Hvala...
Xp i Win 7 imaju totalno drugacije dizajnirano gde se snimaju pojedini fajlovi na C disku. Pocni ti sa skidanjem WoW-a :). Inace koji je server u pitanju, ja sam igrao na privatnom 2 god. i odmah da ti kazem zaludjujes se time, predji na original :).
pogledaj mozes da imas nesto u program files, mada sumnjam, i najbitnije pogledaj C:\Documents and Settings\~tvoj username~\Application Data pri cemu racunam da je C:/ xp-ova particija. u tom folderu (sakriven je, da se ne iznenadis) obicno svi programi i igre pakuju fajlove i savegame-ove. u drugom slucaju pakuju u my documents/saved games ili nesto tako. trazis folder blizzard, wow, ili nekakva moguca kombinacija/asocijacija na doticne.
ne igram wow, pa ne znam gde on sta skladisti, al moze da se desi da ce raditi i tako, bez ikakvih intervencija. jednom ortaku sam ranije oborio sistem, isto je imao wow na drugoj particiji, i na svezem windowsu je pokrenuo odmah bez problema...
nije nesto, al nadam se da sam pomogao. poz
Nikolas asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda, f2 hd154ui
moze wow da radi bez problema ako samo prekopiras instalacioni folder na drugo mesto, ja sam ga tako dobio od druga mislim da su ti i saveovi isto u tom folderu ali proveri na netu za svaki slucaj. Black Wolf
ee ne zamlacuj se sa tim, buraz igra wow vec 5 godina na piratskim serverima, za 5 god 3 puta obarao sistem, wow uvek bio na D partiriji , sistem na C nikad nisam ponovo instalirao wow .) uvek je radio normalno
porkeni REPAIR, ili instaliraj PATCH neki, jesi probao da igras Wow sa `sedmice` iz tog foldera ? :)
Nema tamo nista, inace preko search sam nasao u `C:/windows/sistem32` dosta WOW fajlova, ali sta cu sa njima da radim da bi igrica funkcionisala kad obrisem XP...
:: Nema tamo nista, inace preko search sam nasao u `C:/windows/sistem32` dosta WOW fajlova, ali sta cu sa njima da radim da bi igrica funkcionisala kad obrisem XP...
:: ee ne zamlacuj se sa tim, buraz igra wow vec 5 godina na piratskim serverima, za 5 god 3 puta obarao sistem, wow uvek bio na D partiriji , sistem na :: nikad nisam ponovo instalirao wow .) uvek je radio normaln :: :: porkeni REPAIR, ili instaliraj PATCH neki, jesi probao da igras Wow sa `sedmice` iz tog foldera ? : :: :: :: :: Intel E7500 2.93GH :: Gigabyte GA-EP43-DS :: 1x2GB Apacer 800MH :: 250GB W :: Zotac 7900GS 256mb 450/132 :: Chieftec 350 :: Samsung 710n 17` TFT :: ::
ako ti radi , brisi XP i cepaj, ako ne verujes da ce raditi, probaj da iscupas taj HDD , ili ga samo DISABLE-uj dok si na 7mici i onda cepaj wow, ako i tad radi, ne znam zasto paranoises?? :)
:: Jesam i radi normalno.. :: :: :: :: ee ne zamlacuj se sa tim, buraz igra wow vec 5 godina na piratskim serverima, za 5 god 3 puta obarao sistem, wow uvek bio na D partiriji , sistem na :: :: nikad nisam ponovo instalirao wow .) uvek je radio normaln :: :: :: :: porkeni REPAIR, ili instaliraj PATCH neki, jesi probao da igras Wow sa `sedmice` iz tog foldera ? : :: :: :: :: :: :: :: :: Intel E7500 2.93GH :: :: Gigabyte GA-EP43-DS :: :: 1x2GB Apacer 800MH :: :: 250GB W :: :: Zotac 7900GS 256mb 450/132 :: :: Chieftec 350 :: :: Samsung 710n 17` TFT :: :: :: ::
Nego momci sad imam jos veci problem, ako neko moze da mi pomogne. Pri dizanju sistema, u boot manageru kad treba da izaberem koji win da se startuje, nista ne radi, ni strelice gore dole, ni enter, tab, ama bas nista. E onda ja iz sistem\advance\startup podesim da mi XP bude default da bi usao u njega. Kad sam ponovo hteo da vratim na 7-cu za default, nema te opcije vec samo XP, kao da je jedini???????? Ako neko ima resenje, sta da radim, prvenstveno sa boot manager-om da proradi... Pozdrav.
Imam jedan hard sa dve particije. Da li mogu da DISABLE-ujem jednu particiju pa da probam
:: PA STA ONDA ZAJEBAVAS : :: :: ako ti radi , brisi XP i cepaj, ako ne verujes da ce raditi, probaj da iscupas taj HDD , ili ga samo DISABLE-uj dok si na 7mici i onda cepaj wow, ako i tad radi, ne znam zasto paranoises?? :
e to ne znam za particije, radice ti provereno! samo udari Repair tool ako nesto zeza on ce da skine par fajlova koji nedostaju, ali radice sigurno i bez toga!
:: Imam jedan hard sa dve particije. Da li mogu da DISABLE-ujem jednu particiju pa da proba :: :: :: :: PA STA ONDA ZAJEBAVAS : :: :: :: :: ako ti radi , brisi XP i cepaj, ako ne verujes da ce raditi, probaj da iscupas taj HDD , ili ga samo DISABLE-uj dok si na 7mici i onda cepaj wow, ako i tad radi, ne znam zasto paranoises?? : :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.