... i tako ja na XP instaliram uTorrent,..., pritisnem `Install Ipv6/Teredo` (znate ono macka je crkla od radoznalosti) i tu mi racunar zaglavi. Resetujem racunar, malo radi pa zaglavi. Deinstaliram uTorrent, situacija se ne menja, svaki drugi put kad pokrenem internet racunar se zamrzne. Help! Sta da radim?
Prvo testiraj racunar na viruse. Vrlo lako da si pokupio nesto. Ako nije to, onda blokiranje moze da dodje i zbog nekog hardberskog kvara. Mozda ti se nesto pregreva?
Nisu virusi. `Install Ipv6/Teredo` mi je izazvao neku promenu na sistemu i sad ne znam kako da vratim. Restore points je iskljucen tako da ta verzija otpada. Mozda da reinstaliram neki drajver, ili mozda neki Win repair. ljudi dajte neke predloge. Hvala unapred!
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.