Pre nekoliko nedelja postavljena je tema u kojoj je bilo priče da će mikrošit da izbaci update za sedmicu koja će da proveri legalnost iste i ako je piratska verzija (bez obzira što je aktivirana) da sruši sistem. Da li je neko iskusio ovo ili su to samo priče? Da uprostim, nisam sedmicu instalirao jedno 2 meseca pa kada bih je sada instalirao, aktivirao i apdejtovao da li ću da popijem ono famozno win genuine bla bla itd?
Skidam update-ove, i, malo-malo, provali da nije legalna sedmica, a onda je samo ponovo `izlečim` i jovo-nanovo. Ali, skidam SVE što nude jer je izgleda vazda šupalj ili, stalno muvaju kako da provale legalnost a nemam vremena da se borim sa njima. Tako da mi baš nije jasno kako ne provaljuje da je lažnjak kod drugih.... al` ajde. Samo sam wga validation tool zamenio sa WAT alatkicom... sad skida i office 2003 i 2007 ispravke uz windows-ove. U stvari, jedino na notepad-u primečujem da nije skinuta poruka o legalnosti, ostalo je sve `sređeno`. Dakle, kako oni šta novo izmisle, odmah budu poklopljeni i tako dalje, što po meni samo znači da nisu ozbiljni.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.