Reshih da fleshujem bios iz windows 7mice, jer mi nije radio cool`n`quiet, i flashovanje na 50% uvek pucalo, tako mi se nije restartovao komp, al logikom `kad tad cu morati` odluchim da resetujem i da se uzdam u dual bios, iiii nishtaaa... Prepozna ram, hdd-ove i dvd rom, ispishe `bios checksum error - defaults loaded` ali nece u bios, nece ni u windows.. probao sam da vadim bakteriju, i da spajam clr_cmos pinove dzamperom...
koja je ploca i cime si flashovao (program), winflash NE SME da se koristi u visti i 7, napisano crvenim slovima ( u slucaju da si sa njim radio) neke ploce imaju Q-flash sa flopija i usb drajva pa probaj to inace da je u garanciji mogao bi da zamenis plocu
Uh. Gde nadje da ovu plocu zeznes. Nadao sam se da su drugi chipovi za BIOS. Ovi moraju da se razleme sa ploce. Ako nista ne uradis javi se pa cemo da vidimo kako da se to resi.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.