Na ortakovom kompu se nakon klika na shut down sistem restartuje. Uzrok tome je sto smo menjali DVD ROM na 10 min da bi iskopirali j*beni Wolfenstein koji njegov DVD ROM nije hteo da procita. Naravno, menjali smo ga kad je bio ugasen komp, nakon vracanja njegovog DVD ROM-a sistem ne moze da se ugasi, osim ako to ne uradi manuelno. Sta raditi? Ima li iko ideju? Resetovali smo BIOS i preinstalirali smo sistem, ali ista situacija...
pretpostaljam, ili siguran sam da je ploca Gigabyte i malo starija? :D proveri jumpere od hard diska i dvd-a, takodje i sa novim IDE kablom, proveri takodje memoriju, menjaj modul po modul, eventualno uradi FLASH BIOS-a, mada ja mislim da tu nema puno pomoci..
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.