WinXP Performance Edition - srpski keyboard layout howto
STRANA 1 OD 1
imarkovic
WinXP Performance Edition - srpski keyboard layout howto
04.03.2010. 14:16
T25019
status: user broj poruka: 19008
evo, ako se neko ikada pitao zasto nema srpskog jezika na ovom skracenom Windowsu, a nije pronasao kako da ga ubaci, mene ubise ljudi kojima sam instalirao ovaj PE na slabijim masinama, pronadjoh resenje:
1. Prekopirati sa regularnog XP-a (možda bi i w2k poslužio?) fajlove kbdycc.dll i kbdycl.dll iz C:\WINDOWS\system32 foldera 2. Uneti u registry:
vidis, toga se nisam setio, a ne znam sto onda nisu napisali to kao opciju, al` dobro..
> raic ma ima milion tih verzija, ali ja kao ni vecina ne citaju bas do detalja sve, ne znam sto su uopste morali da izbacuju to, sta to ima da smeta nije mi jasno..
Ma bjež, ne znam ni ja koji im je, ko da dodatne lokalizacije ištu minimum četiri kvadrata ličnog prostora i još polupansion, a i pederi izbace eng verziju bar dve nedelje pre multi.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.