Da li negde ima da se skine windows 7 business 64 bit verzija? Treba mi cista verzija windows 7 business bez nekih dodataka i bez aktivatora,cista verzija.(Imam original cd key za windows 7 business,i taj kod mogu da aktiviram preko interneta) Pretrazio sam dosta torrenta ali nisam nasao. Unapred hvala
koliko ja kapiram tebi treba samo cist WIN jer ti KEY odredjuje koja je verzija winblowsa, samo da nadjes FULLJ cist, mozes i sa aktivatorom pa ga ukloni i stavi taj KEY
svaka verzija koja je `chista` je zapravo ko original!? mozes da skines bilo koju verziju koja se aktivira naknadno, i onda lepo je ne aktiviras sa kljuchem koji ima nego koristis tvoj kod kljuch ili shta vec imash. znachi samo da se ne aktivira automatski kad se instalira, msm da to i nema!? poz
U retail verziji (7600) nemas opciju da biras. Ako skines ultimate, mozes da instaliras ultimate, isto tako i za pro ... Postoji varijanta da raspakujes iso i obrises ei.cfg fajl i da ponovo zapakujes iso, pa onda mozes da biras prilikom instalacije. Objasnjenje na sledecem linku: http://windows7center.com/news/how-to-install-any-version-or-sku-of-windows-7/
Ali najbolja varijanta je da sa microsoftovog MSDN sajta pronadjes verziju koja ti odgovara, kliknes na view, iskopiras SHA1 checksum i obratis se googlu. Kada skines to sto ti odgovara proveris checksum iso fajla koji si skinuo i ako se poklapa sa onim sa MS sajta znas da imas untouched verziju. Posle koristis kljuc koji imas. MSDN link: http://msdn.microsoft.com/en-us/subscriptions/downloads/default.aspx?pv=36:350
Tačno tako. Svaka verzija sa katz.cd i sličnih sajtova, kod koje nije navedeno da je budžena, je čista. Aktivator je dodatni program, niko ga ne tera da ga startuje.
:: :: svaka verzija koja je `chista` je zapravo ko original!? mozes da skines bilo koju verziju koja se aktivira naknadno, i onda lepo je ne aktiviras sa kljuchem koji ima nego koristis tvoj kod kljuch ili shta vec imash. znachi samo da se ne aktivira automatski kad se instalira, msm da to i nema! :: po :: ::
Imam ja nalog na MSDN i tamo mogu da skinem iso,ali mi download puca,nekad na 40% nekad na 70% i nece da mi skine windows istalaciju. A tamo se i dobije cd key koji mogu da registrujem i da ga aktiviram.
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
:: Imam ja nalog na MSDN i tamo mogu da skinem iso,ali mi download puca,nekad na 40% nekad na 70% i nece da mi skine windows istalaciju. A tamo se i dobije cd key koji mogu da registrujem i da ga aktiviram. :: :: :: nskoric - ovo je final verzija windows 7 :: :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=79185 :: ::
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
Jesi sigurna da ti treba N verzija win 7? Ona je bez media playera za evropsko trziste. A sto se linkova tice mislim da nije ok da ih ostavljamo ovde na sajtu.
:: :: :: :: dajte neki full torent (besplatan :) :: za :: en_windows_7_ultimate_n_x64_dvd_x16-13641.is :: SHA1: 045E966D469E6C9ADC0C5318818FBD0F3D20FD91
:: Jesi sigurna da ti treba N verzija win 7? Ona je bez media playera za evropsko trziste. A sto se linkova tice mislim da nije ok da ih ostavljamo ovde na sajtu :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: dajte neki full torent (besplatan :) :: :: za :: :: en_windows_7_ultimate_n_x64_dvd_x16-13641.is :: :: SHA1: 045E966D469E6C9ADC0C5318818FBD0F3D20FD91
Nisam znao da je N bez media player-a Moja 7-ca je : 7600.win7_rtm.090713-1255 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
7600 je poslednja verzija, to je ok. Izvini za obracanje u zenskom rodu u prethodnom postu, to je zbog nika :) Pozdrav
:: Nisam znao da je N bez media player- :: Moja 7-ca je : 7600.win7_rtm.090713-125 :: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-125 :: :: da li ima novija verzija ili je moja OK :: :: Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.