status: user broj poruka: 63 | Pre svega instalirao sam windows 7 i sve je lepo funkcionisalo, sve dok nisam instalirao GTA 4, - Nakon instaliranja igre, resetovao sam racunar i nisam vise mogao da startujem Windows, tacnije uspevao sam nakon 10tak resetovanja racunara da udjem u windows.
- Kad krecem sa starim windowsom izbaci mi disk EROR, a nekad reboot system
- Ima vise problema pri pokusajima da reinstaliram windows: - Kad probam da instaliram windows 7, posle bootovanja ucita CD ali ne prikazuje particije. - Kad probam sa XP-om ucita Sve do particija, ali Izbaci Plavi ekran (Corrupted File) - Probao sam da instaliram LINUX ubuntu i kaze Disk eror, chim pokusham da udjem. (Kako norlmalne instalacije tako i sa onim testom bez ikakvih promena na racunaru.) - Sa drugim HDD-om sam takodje pokusavao da instaliram windowse ali isto izbacivao Disc Eror!. - Gde sam nekako uspeo da uchitam linux, divnim chudom tako vam i pisem :)
- Pitao sam jednog drugara i on je rekao da mi je virus mozda unistio BIOS. - E sad kako mogu da flashujem BIOS preko USB-a po mogucnosti posto nisam siguran da imam programe za Rezanje na Linuxu.
- Procitao sam na netu da mogu da resetujem matichnu plochu nekako, izvlachenjem baterije. (Moze li to da pomogne?)
Maticna ploca: ASUS P5K Ako neko moze nekako da pomogne ili ima neko resenje. Unapred vam hvala! :) |