Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Pomoc drugari :(
STRANA 1 OD 1
quakerz Pomoc drugari :( 28.02.2010. 17:57 T24927

status: user
broj poruka: 63
Pre svega instalirao sam windows 7 i sve je lepo funkcionisalo, sve dok nisam instalirao GTA 4,
- Nakon instaliranja igre, resetovao sam racunar i nisam vise mogao da startujem Windows, tacnije uspevao sam nakon 10tak resetovanja racunara da udjem u windows.

- Kad krecem sa starim windowsom izbaci mi disk EROR, a nekad reboot system

- Ima vise problema pri pokusajima da reinstaliram windows:

- Kad probam da instaliram windows 7, posle bootovanja ucita CD ali ne prikazuje particije.
- Kad probam sa XP-om ucita Sve do particija, ali Izbaci Plavi ekran (Corrupted File)
- Probao sam da instaliram LINUX ubuntu i kaze Disk eror, chim pokusham da udjem.
(Kako norlmalne instalacije tako i sa onim testom bez ikakvih promena na racunaru.)

- Sa drugim HDD-om sam takodje pokusavao da instaliram windowse ali isto izbacivao Disc Eror!.
- Gde sam nekako uspeo da uchitam linux, divnim chudom tako vam i pisem :)

- Pitao sam jednog drugara i on je rekao da mi je virus mozda unistio BIOS.
- E sad kako mogu da flashujem BIOS preko USB-a po mogucnosti posto nisam siguran da imam
programe za Rezanje na Linuxu.

- Procitao sam na netu da mogu da resetujem matichnu plochu nekako, izvlachenjem baterije.
(Moze li to da pomogne?)

Maticna ploca: ASUS P5K

Ako neko moze nekako da pomogne ili ima neko resenje. Unapred vam hvala! :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
grabun Pitanje 28.02.2010. 18:30 #192822

status: user
broj poruka: 105
A jel ti vidi diskove u biosu. Ovo sa Xp-om je problem zato sto xp nema sata drivere, al mi cudno ovo za sedmicu. Jel mozes u biosu da iskljucis sata native mode pa da probas onda.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs