Kao sto glasi naslov teme a vec znate taj problem, sistem na lap topu mi se dize do welcome screna i onda pise windows starting up i tu stane nema dizanja u safe modu nema nicega.to se dogodilo posle restartovanja na silu.
sad posto je compaq nx 7400 i ima siromasan bios da bi instalirao xp moram preko nlite-a da integrisem podrsku za sata, ima li nacin posto sam izvukao podatke, da skinem to sto fali za startup i da ga ubacim u win folder, u stvari koji je to fajl zna li ko i ima li leka da se uradi a da se neradi nanovo win jer me mrzi a i nemam neki net tako da imam malo opcija
imas startup repair alate na hirens boot cd-u meni je radilo svaki put kad mi se dogadjalo da sam morao da popravljam startovanje wina.
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: Kao sto glasi naslov teme a vec znate taj problem, sistem na lap topu mi se dize do welcome screna i onda pise windows starting up i tu stane nema dizanja u safe modu nema nicega.to se dogodilo posle restartovanja na silu :: :: sad posto je compaq nx 7400 i ima siromasan bios da bi instalirao xp moram preko nlite-a da integrisem podrsku za sata, ima li nacin posto sam izvukao podatke, da skinem to sto fali za startup i da ga ubacim u win folder, :: u stvari koji je to fajl zna li ko i ima li leka da se uradi a da se neradi nanovo win jer me mrzi a i nemam neki net tako da imam malo opcij :: :: Rise above the pain master the crane
E da to sam zaboravio da prozborim to sam vec probao i nista probao sam i komandom chkdsk c: /r /f i nista probao sam i attrib -r -a -s -h boot.ini edit boot.ini ne znam sta mu fali mislim da je los driver pa da li ima nacin da se oporavi?
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.