Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Integrisanje programa u instalacioni disk
STRANA 1 OD 1
doca80 Integrisanje programa u instalacioni disk 15.02.2010. 09:51 T24556

status: user
broj poruka: 3053
Da li se neko nekada susreo sa nekim instalacionim diskom windows xp-a koji samo ubacis,izaberes particiju za instaliranje i pola sata kasnije imas instaliran XP sa gomilom vec instaliranih programa,trajnih,kre*ovanih sve full??? E,ja hocu da u moju untouched verziju xp-a integrisem 15-20 programa koji se najcesce koriste,pa da nakon instalacije xp-a ne moram da provedem jos sat vremena instalirajuci programe i podesavati iste. Da li znate kako je to najlakse uraditi?

KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed To je donekle moguce da se uradi pomocu Rajanovog integratora 15.02.2010. 10:03 #189178

broj poruka: 10999
(RyanVM). Ja sam ubacivao nove verzije DX-a i alate (Unlocker...). Izvesne izmene moguce je napraviti nLite-om. ProGoogleAskBing-uj malo...

doca80 Re: To je donekle moguce da se uradi pomocu Rajanovog integratora 15.02.2010. 10:19 #189183

kako mislis `donekle moguce`??? Pa vidjao sam xp sa integrisanih PAR STOTINA programa u startu. To je neko dobro uradio,sto mi govori da je potpuno moguce...Samo ta verzija je zauzimala jedno 10gb na hardu i u nekim programima su bili virusi,pa nije bas upotrebljiva...

:: (RyanVM). Ja sam ubacivao nove verzije DX-a i alate (Unlocker...). Izvesne izmene moguce je napraviti nLite-om. ProGoogleAskBing-uj malo..
::
Stripy Re 15.02.2010. 10:44 #189185

broj poruka: 4163
Najbolji program za to je N Lite. Ima ga na netu.

Ako nemate šta da radite nemojte to raditi ovde

offline71 re:Integrisanje programa u instalacioni disk 15.02.2010. 12:40 #189196

broj poruka: 462
A ovde imaš dosta već spremljenih programa za Nlite

http://www.winaddons.com/nlite-addons

offline71 re:Integrisanje programa u instalacioni disk 15.02.2010. 12:41 #189197

broj poruka: 462
A ovde imaš dosta već spremljenih programa za Nlite

http://www.winaddons.com/nlite-addons

RavenG A zasto bi se mucio? 15.02.2010. 12:52 #189198

broj poruka: 148
Mislim da ti je najlakse da skines sa neta Windows XP Last, bilo koju verziju koja ima pregrst programa u sebi, a mozes da biras koje ces da instaliras, a koje ne. Mnogo lakse nego da pravis svoju verziju.
Ja imam verziju 2.1 i radi fenomenalno i ima super opcije za instalaciju.

doca80 Re: A zasto bi se mucio? 15.02.2010. 13:04 #189202

pa bas zato sto sam napisao da imam MOJU UNTOUCHED verziju win-a i ne zelim neku verziju po kojij je neko vec kopao,cackao i ubacivao ko zna sta...jednu takvu vec imam verziju,pa ima spijunskih trojancica u ponekim programima...neka hvala...

offline71 svaka cast,veoma koristan link,hvala...

:: Mislim da ti je najlakse da skines sa neta Windows XP Last, bilo koju verziju koja ima pregrst programa u sebi, a mozes da biras koje ces da instaliras, a koje ne. Mnogo lakse nego da pravis svoju verziju
:: Ja imam verziju 2.1 i radi fenomenalno i ima super opcije za instalaciju
stevan07 ja sam 15.02.2010. 13:25 #189204

broj poruka: 185
se sreo i posedujem jedan takav disk retestark se zove ...........jedino sto mi se nije svidelo
je to sto je vin sa nekoliko bagova koji ne mogu da se isprave .......... ako te zanima poslacu ti ga postom(Pa ti vidi kako je to spakovano sve u njemu) ...pozzzz
Terminator

doca80 Re: ja sam 15.02.2010. 13:28 #189206

hvala,ali ipak cu ja napraviti sebi jedan takav disk,sa ovim informacijama koje sam dobio,verujem da nece biti problema...pozzzZZZ

:: se sreo i posedujem jedan takav disk retestark se zove ...........jedino sto mi se nije svidelo
:: je to sto je vin sa nekoliko bagova koji ne mogu da se isprave .......... ako te zanima poslacu ti ga postom(Pa ti vidi kako je to spakovano sve u njemu) ...pozzz
:: Terminato
stevan07 kada 15.02.2010. 13:39 #189207

broj poruka: 185
napravis tu verziju ja sam zainteresovan da dobijem jednu kopiju )))) pozzzz
Terminator

doca80 Re: kada 15.02.2010. 13:56 #189210

kontaktiracu te cim zavrsim posao,ali cisto da znas,u nju idu samo poneki 100% provereni programi koji su dovoljni za nekog prosecnog kucnog korisnika racunara,plejeri,kodeci,office,winrar,winamp...

:: napravis tu verziju ja sam zainteresovan da dobijem jednu kopiju )))) pozzz
:: Terminato
obradmi A mozes i 15.02.2010. 14:22 #189213

broj poruka: 7722
Odradis bekap sa Norton ghost ili Acronis sa svim instalisanim programima ,cak ti je i brze od toga.
jumperjack .... 15.02.2010. 15:14 #189222

broj poruka: 497
razumem Docinu potrebu za slicnim diskom....Kad imam potrebu za instalacijom xp ide SP 3 untouched a programe pokrecem sa Last xp 21 ili 22, medjutim ima mnogo gluposti na njima i nema sve sto je potrebno (total cmd, skype, malwarebyte`s) i slicno.I sam gledam neki program koji bi mi izbacio listu programa za instalaciju koje bi samo cekirao a da on odradti instalaciju i krekovanje istih....

doca80 Re: A mozes i 15.02.2010. 16:39 #189257

da radim za sebe tako bi uradio,ali znam zasto trazim ovo sto trazim,da mogu i smem drugacije,uradio bih...

:: Odradis bekap sa Norton ghost ili Acronis sa svim instalisanim programima ,cak ti je i brze od toga.
ramzesIII nlite je program ... 15.02.2010. 16:42 #189258

broj poruka: 1017

koji svi koriste koliko ja znam, samo je fora, da se neko drugi zeza,
kao ti na primer, pa lepo to postavis na rapidshare i das nam linkove :)
pozdrav !

ps. nadam se da ti je win service pack 3, posto ja imam samo dvojku nemodiifikovanu.
doca80 Re: nlite je program ... 15.02.2010. 16:48 #189263

da sp3.aj vazi,ako sve uuspem da odradim kako treba,upload na rapid vama dam linkove(up mi je 128 pa ce potrajati)

:: koji svi koriste koliko ja znam, samo je fora, da se neko drugi zeza,
:: kao ti na primer, pa lepo to postavis na rapidshare i das nam linkove :
:: pozdrav
:: ps. nadam se da ti je win service pack 3, posto ja imam samo dvojku nemodiifikovanu.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs