Naime na kompu imam dve particije,e sad na C je instaliran xp sp2,na f windows 7
Naime,prvo sam imao jednu particiju,pa sam preko norton partition magic-a ,stvorio drugu i na njus tavio windows 7 koji koristim,e sad jel smem ja da lupim format C da izbrisem wondows xp i ono sto je tamo instlirano,posto samo dizem windows 7?
Smes, u principu, ali ako neces imati vise XP vec samo Win 7 bilo bi dobro da ga stavis na tu primarnu particiju! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Ako ponovo planiraš da instaliraš samo Win7, onda ga logično stavi na C, pa onda briši staru sedmicu sa druge particije. Ali, ako planiraš da zadržiš postojeću instalaciju Win7, a formatiraš C na kojoj je XP, onda ćeš se pozdraviti sa oba Wina, pošto i Win7 smešta neke osnovne fajlove prilikom instalacije na C particiji. Nadam se da nisam zakomplikovao previše.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.