Situacija je sledeća Imam laptop na kome ne radi dvdrom trenutno mi je instaliran win7 a hoću da instaliram XP e sad, kad pokrenem image disc XP ne dozvoljava mi da uradim downgrade...
:: Situacija je sledeć :: Imam laptop na kome ne radi dvdro :: trenutno mi je instaliran win :: a hoću da instaliram X :: e sad, kad pokrenem image disc X :: ne dozvoljava mi da uradim downgrade.. :: :: Kako se butuje sa usb-a?
upustvo koje radi posao, znaci ovde se prica vrti za eee pc ali to je generalno kako da napravish bootabilni usb stick sa Windowsom XP http://www.eeeguides.com/2007/11/installing-windows-xp-from-usb-thumb.html Posle svega toga u biosu izaberi da bootuje sa usb, ili mozesh pri ukljucivanjuu izaberesh onaj quick boot menu na dosta ploca je na F8, i onda izaberesh tvoj usb stick i to je to...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.