Danas sam ukljucio komp i imam sta da vidim tema mi izgleda kao ona iz win 98 ako se dobro secam,ne mogu da je promenim ne znam sta se desava... ma znaci sve mi je bezveze... pokusao sam da restartujem ali mu nesto dugo treba.Ne koristim ni 1 program za odrzavanje,imam tuneup 2009 full ali ne podrzava ovaj OS.Ako neko moze nek pomaze nemam zivce za dizanje sistema...
nije sve je up to date,kontrolisem temperaturu.sad sam ga restartovao i vidim vratilo se sve u normalu ali i dalje postoji razlog zasto se to desava,radi normalno tada racunar ali izgleda budjavo a teme su nedostupne za menjanje.instalirao san novu verziju tuneup utilities-a 2010 verzija 9.0.3100 jel ima neko product key? nasao mi je minimum 300 problema..
sto cudno zvuci :D Znam da nije problem u registru,nadam se da avast 5.0 s` obzirom da je free radi solidno svoj posao.Jer ako mi se negde uvukao crv u sistemu 32 $%^o sam cvorka,smara diznje sistema jako.A da se vracam na XP ne pada mi na pamet - LJUBAZAN JE BIO :D
nista posebno cak je sta vise i silent verzija sto mi odgovara igram pes 2010 CS poceo tek juce i WoW jednom u 2 meseca se pojavim na nedelju dana to je sve. Danas sam ukljucio komp i vidim radi normalno,ja mislim da je mene zenuo onaj CC cleaner juce ga obrisem i stavim tuneup 2010 nadje 300 frka ispravi ih i sadm i radi ok cam mi ni zvucna vise ne gubi drajvere. sto se graficke tice,negde pise da ima 512 negde pise da ima 256 memorije,ili windows laze ili speccy i everest.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.