Imam problem sa mrezhom sa kompom sa 7. Svi vide share-ovane directoriume ali samo jednom (F-removeable) mogu da pristupe. Pored njega share-ovani su D: i neki directoriumi na toj particiji. Ovaj sa 7-icom ne vidi nikoga, a ovi osali (drugi rachunar i WD TV LIVE HD media player) ga vide ali particiji D i onome na njoj ne mogu da pristupe.
Imam jedan sa Win7 a drugi pod XP-om i problem je pod enkripcijom XP i W7 nemaju istobitnu enkripciju tako da na W7 treba da smanjis enkripciju, barem je kod mene bio taj probelm. Takodje proveri da li je W7 firewall ON posto i to zna da pravi probleme.
Jedan jeste XP, a drugi 7. Znam za enkripciju i skratio sam je ali nije pomoglo, ugasio sam win firewall kad sam eset instalirao, a njegov sam ugasio kasnije i nije pomoglo. Josh predloga....
pazi zvuci smesno ali probaj, ja sam stavio na oba kompa sa 7 da imaju shifru, kada ukucam IP umrezenog trazi mi username i pass tj ime racunara i pass kada to ukucam sve radi bez jednog problema dok bez shifre nece da mu pristupi ni sa ukljucenim share evo ti moje podesavanje za 7 i ukljucen mi je windows FW http://i50.tinypic.com/2hqwbur.jpg
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.